Annonce
Randers Onsdag

Folkemøde Randers: Randers synger så det gynger

Sangerinden Karoline Gro Budtz vil lede efterårets arrangementer "Randers synger - så det gynger", som får premiere som en del af Folkemøde Randers 2020, mandag 14. september. PR-foto
Folkemøde Randers bliver kick off for prøveballon.
Annonce

Randers: Fællessang skaber forbindelser mellem mennesker – når man synger, giver man en smule af sig selv. Fællessang er et tillidsfuldt rum, hvori man får plads til at blive hørt, samtidig med at man lytter til andre. Et rigtig godt udgangspunkt for demokrati i samfundet.

Underværket har derfor valgt Folkemøde Randers til at sende den første af en række sangmæssige prøveballoner op. Det sker i form af ”Randers synger - så det gynger”, der afvikles mandag aften, 14. september, under folkemødet.

- ”Randers synger – så det gynger” er en prøveballon, vi afvikler en gang om måneden fra september til november i år for at se om, der er basis for at gøre det til en tilbagevendende aktivitet, fortæller den kommende leder af Underværket, Annemarie Winther.


”Randers synger – så det gynger” er en prøveballon, vi afvikler en gang om måneden fra september til november i år.

Annemarie Winther


Ideen opstod faktisk inden Corona-krisen, men blev blot forstærket med billederne, der gik verden over, af isolerede italienere, der stod og sang på deres balkoner.

Det er et tilbud til alle sangglade, sangnysgerrige eller sangkyndige, der har lyst til at mødes og synge med andre. Arrangementerne bliver ledet af Karoline Gro Budtz, og der synges sange i alle genre, klassiske, moderne, rytmiske sange i kanons eller andre variationer.

Folkemøde Randers

Folkemøde Randers 2020 afvikles i perioden lørdag 12. september til torsdag 17. september 2020.

Gruppen af medarrangører består blandt andet af:

AOF, Beboerlisten, BUPL, De Konservative i Randers, Demokratirådet, Enhedslisten, Erhverv Randers, Folkekirkerne i Randers Kommune, Frivillighuset i Østergade, FOF, Gjerlev Forsamlingshus, Integrationsstyregruppen, Kaosambassaden, Klima Underværket, Kulturelt Samvirke, Kristendemokraterne, Ordets Dag, Radikale Venstre, Randers Amtsavis, Randers Bibliotek, Randers Bolig, Randers FC, Randers Klubben, Randers Lejerforening, Randers Lærerforening, Randers Ungdomsskole, SAM foreningen, SF, Socialdemokratiet, SOS Racisme, Tradium, 3F, Uddannelsessamarbejdet, Underværket, Velfærdslisten og Venstre i Randers.

- Tag din nabo, dine børn eller din bedste ven under armen – eller kom alene og mød nye mennesker – og få en dejlig aften med sang og et godt grin. Alle kan være med, lyder opfordringen fra Annemarie Winther.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce