Annonce
Randers Onsdag

The Food Corner - Tapashuset er byens bedste take away-sted

Indehaver og daglig leder Afrim Elshani glæder sig over en førsteplads blandt 17 nominerede som det bedste take away-sted i Randers. Foto: hungry.dk
Stedet er kåret blandt 17 nominerede af brugerne af portalen hungry.dk.
Annonce

Randers: Når det handler om kvalitet og leveringstid, er The Food Corner – Tapashuset på Østervold 5 det bedste take away-sted i Randers. Det fastslår take away-portalen Hungry.dk, hvis kunder har stemt The Food Corner – Tapashuset ind på førstepladsen foran 16 andre nominerede restauranter.

Hos The Food Corner–Tapashuset er indehaver Afrim Elshani stolt af kåringen. Han mener, at kvalitet og hurtig levering er en stor del af forklaringen på kundernes anerkendelse. Blandt andet det, at alt er lavet helt fra bunden, sætter kunderne stor pris på.

- Vi synes selv, at vi gør et godt stykke arbejde, og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste, der gør. Så derfor bliver man jo ekstra glad, når man sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde, siger han.

Hungry.dk har på baggrund af bl.a. randrusianernes bedømmelser på Hungry.dk's hjemmeside og i appen udvalgt de 17 nominerede restauranter. Men det er udelukkende byens brugere, som har stemt The Food Corner–Tapashuset ind på førstepladsen.

- Via vores egne data og kundernes bedømmelser har vi jo et godt billede af, hvilke restauranter der er mest populære. Men den endelige vinder er helt bestemt af kunderne via afstemningen, siger adm. direktør Rune Risom.

De nominerede

Følgende 17 take away-steder i Randers har været nomineret til titlen som byens bedste:

Appetit Gourmet Pizza

Dronningborg Pizza

Falafle Grillbar & Sandwich

Golden House Kinesisk Restaurant

Hotty Pizza

In Sushi

Joci Sushi

Kebab House

Nyvangs Pizzabar

Pinocchio

Pizza Ali Baba

Pizza Rosa

Roma Pizza

Sovsen

Thai Food Take Away

The Food Corner – Tapashuset

Valentino Pizza.

For Hungry.dk handler kåringerne om at vise, at take away i dag kan være mange typer af forskellige retter – alt fra burgere, pizzaer og vegetarretter mm.

- Vi vil jo rigtig gerne vise, at take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, men vores analyser og statistikker viser altså, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er mest populære, forklarer Rune Risom.

Med flere end 1600 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks førende take away-portaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce