Annonce
Randers Onsdag

Forberedelserne til Autismecenter Randers i fuld gang

Borgermøderne har givet borgere med autisme og deres pårørende mulighed for at dele deres håb og drømme for det nye center. Foto: Randers Kommune
Annonce

RANDERS: Medarbejderne i Randers' nye autismecenter har netop afsluttet 10 borgermøder, hvor borgere med autisme og deres pårørende er kommet med deres håb og drømme for det nye center.

Det nye center kommer til at holde til på øverste sal i Gudenåcentret lige på sydsiden af Randersbro, og det skal efter planen være en central matrikel for både voksne med autisme og børn og unge med autisme i Randers. Nu har omkring 70 borgere givet udtryk for deres håb og drømme for det nye center til borgermøderne.

Ud over borgermøderne har borgere, som har været forbi centrets nye lokaler, kunnet skrive deres håb og drømme på idéplancher og fortælle dem til centrets mestringsvejledere.

Oprettelsen af det nye center blev besluttet af Randers Byråd 9. december 2019, og centret bygger på samme ideer som Hjernecenter Randers, Aktivitetscenter Randers og Psykiatriens Hus. Centret skal rumme fælles aktiviteter, mestringsvejledning og udbyde forskellige kurser til borgere med autisme. Derudover hører Familiekonsulenterne fra børnehandicapområdet og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) hjemme i centret.

Datoen for den officielle åbning af centret offentliggøres i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce