Annonce
Randers Onsdag

Forfatter giver et boost til 8.A's hjemmeundervisning

Martha Flyvholm Tode udgav i 2017 sin debutroman "På Bornholm må man græde overalt", som 8.A netop har læst i danskundervisningen. PR-foto
Den anmelderroste ungdomsforfatter Marta Flyvholm Tode har sagt ja tak til at møde 8.a på Blicherskolen ved Randers. Mødet skal naturligvis foregå virtuelt i disse corona-tider. Hun har selv søskende, der modtager hjemmeundervisning, så hun stiller op gratis, for at eleverne kan lære mere om forfatterfaget.
Annonce

Randers: Eleverne i 8.a på Blicherskolen får en helt særlig skoletime onsdag. Ungdomsforfatter Marta Flyvholm Tode fra København har sagt ja til at møde eleverne til en virtuel session, hvor hun fortæller om at skrive.

Martha Flyvholm Tode udgav i 2017 sin meget roste debutroman "På Bornholm må man græde overalt", som eleverne netop har læst i danskundervisningen.

Mødet med Martha Flyvholm Tode er afslutningen på et online undervisningsforløb, hvor eleverne i den seneste tid har beskæftiget sig med hendes roman.

- Det er der kommet mange spændende spørgsmål ud af, som eleverne nu kan få svar på. Blandt andet om sorg og det at miste et nærtstående familiemedlem, og om hvorfor bogen delvis i handlingen foregår på Bornholm, siger skolelærer Janus Millard i en pressemeddelelse fra Randers Kommune.

Annonce

Det ville hun gerne

Han kontaktede forfatteren, der til hans overraskelse tilbød at stille gratis op til et online foredrag, hvor eleverne også kan stille spørgsmål.

- Jeg holder ofte foredrag på biblioteker eller skoler, hvilket jeg af gode grunde så ikke kan gøre i øjeblikket. Da Janus kontaktede mig, tænkte jeg derfor, hvorfor ikke prøve at gøre det online. Jeg har selv nogle brødre, der i øjeblikket modtager hjemmeundervisning. Derigennem ved jeg, hvor vigtigt det er med en varieret og aktiv undervisning. Derfor har jeg også lyst til at give klassen på Blicherskolen et online foredrag kvit og frit, fortæller Martha Flyvholm Tode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce