Annonce
Randers Onsdag

Frivillige i Randers søger medborgere til affaldsindsamling

De frivillige foreninger i Randers håber, at mange borgere støtter op om affaldsindsamlingen 19. september. Fra venstre mod højre i billedet er det Kristian Kristensen, GreenNation, Eva Mortensen, "Randers Rydder Op, Max Møller og Petrea Krustrup #RentNaturområde, Per Kragelund Kristensen, Randers Rydder Op og Lone Fogsgaard Rasmussen, løbeklubben, Vi løber i Randers. Foto: Randers Kommune

RANDERS: En gruppe aktive frivillige, der bruger deres fritid til at samle dåser og henkastede cigaretskod i naturen, opfordrer nu deres medborgere til at bakke op om Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling lørdag 19. september.

- Vi har alle sammen et fælles ansvar for, at der er rent og pænt, hvor vi bor, og at der ikke ligger affald i naturen, der skader miljøet. Vi opfordrer derfor alle, der bor i Randers, til at bakke op om indsamlingen ved at samle affald i deres nærområde, siger Petrea Krustrup fra frivilliggruppen #RentNaturområde.

Hvis du vil samle affald sammen med andre, kan du tilmelde dig en affaldsindsamling ved at gå ind på Danmarks Naturfredningsforenings hjemmeside. Når du har samlet affald, kan du også registrere dit affald på siden www.affaldsindsamlingen.dk/

Annonce

Randers Kommune bakker op om affaldsindsamlingen lørdag 19. september ved at indsamle det affald, som borgerne har samlet. Via appen "Gi et praj" kan borgere tjekke deres indsamlerede affald ind på appen. Affaldet bliver hentet mandag 21. september.

Desuden stiller kommunen en affaldscontainer op ved Randers Regnskov til det indsamlede affald lørdag 19. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce