Annonce
"Formålet med madfællesskaberne er at skabe en ramme, som de ældre har lyst til at deltage i, og som de kan føle sig trygge i", siger Vibeke Ullits Rygaard fra Team Frivillighed, der har taget initiativ til at skabe 15 madfællesskaber med fællesspisning for pensionister i Randers. Foto: Frank Pedersen
Randers Onsdag

Fællesspisning handler om mere end at blive mæt: Dækker op med mormormad og socialt fællesskab

Team Frivillighed har taget initiativ til, at der i løbet af sommeren skal dannes 15 madfællesskaber med fællesspisning i Randers. Fællesskaber der dels skal være et tilbud om et godt måltid og dels danne ramme om genopbygning af sociale fællesskaber for pensionister.
Annonce
  • "Formålet med madfællesskaberne er at skabe en ramme, som de ældre har lyst til at deltage i, og som de kan føle sig trygge i", siger Vibeke Ullits Rygaard fra Team Frivillighed, der har taget initiativ til at skabe 15 madfællesskaber med fællesspisning for pensionister i Randers. Foto: Frank Pedersen
  • Lone Mejsner står som frivillig for tilberedningen af maden, når områdets pensionister inviteres til fællesspisning. Hun vil gerne have hjælp til opgaver som at skrælle kartofler og opvasken, men så heller ikke til mere. "Når det gælder selve tilberedningen, vil jeg helst kun være mig selv i køkkenet, hvor jeg kan styre det hele selv", siger hun. Foto: Frank Pedersen
  • 25 deltog ved det første fællesspisnings-arrangement for pensionister i Vorup-området. Næste gang, der inviteres til fællesspisning, er 22. juni. Privatfoto
  • Menuen ved den første fællesspisning stod på klassisk dansk "mormor-mad" i form af flæskesteg med diverse tilbehør. Privatfoto

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce