Annonce
Randers Onsdag

Gadefest On Tour indtager Østervold

Musikken leveres af TooManyLeftHands, der lover gang i gaden med både lokale- og udefrakommende artister. PR-foto

Traditionen tro er det TooManyLeftHands, der styrer musikken, og dj-duoen inviterer en række lokalkendte- og udefrakommende artister på scenen.

Annonce

Randers: Fredag 17. august lægger Gadefest On Tour-karavanen endnu engang vejen forbi Randers, og omdanner - i tæt samarbejde med en af landets største dj-duoer - Østervold til én stor gratis gadefest.Det går ikke stille for sig, når Gadefest On Tour ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, konfettikanoner og kendte elektroniske toner, forvandler Randers til en massiv lokal gadefest med plads til alle. Det sker i forbindelse med Randers Ugen og i tæt samarbejde med en række lokale partnere, herunder blandt andet Randers Kommune og fem lokale beværtninger.Traditionen tro er det TooManyLeftHands, der styrer musikken, og under konceptet "TooManyLeftHands & Friends" inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og udefrakommende artister med på scenen for at skabe en unik fest på Østervold. Den danske dj-duo er efterhånden ikke til at komme udenom hverken herhjemme eller på den internationale elektroniske musikscene. Anders K og Martin Nick har både spillet i de franske alper og på Ibizas badestrande. For nylig gæstede de Summerburst Festival i Sverige og er også at finde på Tinderbox' "Magicbox"-scene for fjerde år i træk.

Gadefesten på Østervold starter kl. 14 med hyggelig og intim fredagsbar. Der vil være lounge fra Summitweek, madboder og Beer-pong som opvarmning til den store fest, som for alvor går i gang nogle timer senere. Fra kl. 23.00 fortsætter Gadefest On Tours officielle afterparty på hele Storegade, hvorfra lokale dj's holder festen i gang til den lyse morgen.Der er gratis adgang og tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce