Annonce
Randers

Gangene lå øde under genåbning: Randers Storcenter fik rolig start

Karl Emil Bach, der er salgselev i Tøjeksperten, var ikke overrasket over stilheden på storcentrets åbningsdag. Foto: Annelene Petersen
Storcentret i Paderup er nu åbent igen, men kunderne er endnu ikke vendt tilbage. Der var dermed tale om en meget, meget rolig genåbning.
Annonce

Randers: Der var flere butiksansatte end kunder, da Randers Storcenter mandag klokken 10 slog dørene op for første gang i en evighed.

Tre vagter og to politibetjente gik rundt i centret for at holde øje med, at alle retningslinjer blev overholdt, og at ingen kunder stimlede sammen i større grupper - men deres opgave var let løst, for der var nærmest ingen kunder at stimle sammen med.

Karl Emil Bach, der er salgselev i Tøjeksperten, var dog ikke overrasket over stilheden i centret på åbningsdagen.

- De sidste tre uger har jeg været nede og hjælpe i Tøjeksperten i Randers midtby, og der har virkelig været knald på. Jeg forventer dog ikke, at det bliver det samme her. Dels tror jeg, at nogle kunder i øjeblikket foretrækker gågaden frem for et overdækket center, og dels skal vi som storcenter overholde nogle regler for, hvor mange der må være i centret, hvilket betyder, at der kommer til at blive lukket relativt få kunder ind i forhold til, hvor mange butikker vi er herinde, fortalte han.

Ikke desto mindre var han begejstret for genåbningen.

- Det er virkelig fedt, fastslog han.

Maja Sørensen var en af de få, der mandag formiddag havde taget turen til Randers Storcenter. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Kunder følte sig trygge

Maja Sørensen var en af de få, der mandag formiddag havde taget turen til Randers Storcenter.

- Jeg er herude for at få repareret en halskæde, så jeg har faktisk gået og ventet på, at der ville blive åbnet igen, fortalte hun, mens hun stod og kiggede på kjoler i en tøjbutik.

- Nu er jeg herude, og så kan jeg jo lige så godt kigge lidt i de andre butikker også. Det er godt tidsfordriv, og det er noget helt andet end at sidde og kigge på tøj online, sagde hun.

Maja Sørensen fortalte også, at hun følte sig tryg ved at gå rundt i centeret.

- Jeg er selv sygeplejerskestuderende og enormt opmærksom på at holde en god hygiejne. Så for mig er der kun en risiko, hvis der er andre, der ikke overholder anbefalingerne, men det er ikke noget, der bekymrer mig, når jeg går rundt her. Jeg føler mig tryg, sagde hun.

Det samme gjorde Mette Schmidt, der var taget en tur i centret for at købe en barselsgave og kigge på sko til sin søn.

- Jeg føler mig tryg - her er jo masser af plads. Smitterisikoen er slet ikke noget, der fylder i mine tanker, fastslog hun og tilføjede:

- Jeg er bare glad for, at der kommer gang i hjulene igen.

Gangene lå øde, da Randers Storcenter mandag formiddag genåbnede. Kun ganske få kunder havde taget turen til centret. Foto: Annelene Petersen
Kunde Mette Schmidt følte sig helt tryg ved at gå rundt i centret. - Her er jo masser af plads, konstaterede hun. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce