Annonce
Randers Onsdag

Genåbner som Danmarks største Tøjeksperten

Under coronanedlukningen er Tøjeksperten, Slotsgade 1-3, blevet nyistandsat. - På en måde er nedlukningen blevet lidt held i uheld, da vi har kunnet bruge de mellemliggende måneder til den gennemgribende istandsættelse af lokalerne uden, at det har været til gene for kunderne, siger Lars Halling Mørch, butikschef i Tøjeksperten. Foto: Annelene Petersen
Det er en nyistandsat Tøjeksperten, der efter genåbningen igen kan tage imod kunderne i Randers midtby.

Randers: Da Tøjeksperten, Slotsgade 1-3, genåbnede butikken i mandags, blev kunderne budt velkommen i en helt nyistandsat butik, som med sine nu knap 700 kvadratmeter samtidig er blevet Danmarks største Tøjeksperten.

- I december sidste år overtog vi nabolokalerne, der var blevet ledige, efter at Esprit flyttede til Sct. Mortensgade, fortæller butikschef i Tøjeksperten, Lars Halling Mørch.

Det blev imidlertid kun kort tid, den udvidede butik havde åben før, coronanedlukningen ramte sidst i december 2020.

Lars Halling Mørch siger, at nedlukningen på en måde er blevet lidt held i uheld, da man har kunnet bruge de mellemliggende måneder til en gennemgribende istandsættelse af lokalerne samt en generel fornyelse af butikken uden, at det har været til gene for kunderne.

Annonce

Inddelt i tre afdelinger

Uden at ville lave en direkte sammenligne med Skjerns Magasin i tv-serien Matador, kalder Lars Halling Mørch den nye udgave af Tøjeksperten for et stormagasin lidt i samme stil.

- Med stormagasin mener jeg, at når man kommer ind i det nye Tøjeksperten, får man fornemmelsen af, at det er et konfektionshus, man er kommet ind i, forklarer Lars Halling Mørch.

Den nye udgave af Tøjeksperten i midtbyen er nemlig inddelt i tre områder: En ung-afdeling med et lidt råt udtryk, en casual-afdeling samt en afdeling med konfektion, hvor man også finder butikkens skrædder. I casual-afdelingen er der desuden etableret et sofaarrangement.

- Her kan konen sætte sig og slappe af med en kop kaffe, mens manden prøver tøj i det store prøverum, indtil konen er tilfreds, siger Lars Halling Mørch med et smil.

Annonce

Mere plads giver mere luft

- Fordi butikken er vokset med cirka 250 kvadratmeter, har vi nu mulighed for at præsentere endnu mere af vores mærker og på en bedre måde end tidligere. Desuden betyder de flere kvadratmeter, at der er der kommet mere luft mellem hylderne, hvilket jo er en ekstra bonus i disse coronatider, siger Lars Halling Mørch.

Han tilføjer, at udvidelsen af kvadratmeterne i Tøjeksperten går imod den trend, der ellers hersker blandt tøjbutikker, hvor flere og flere søger mod mindre butikslokaler.

- Årsagen til, at vi har valgt at gå den modsatte vej, skyldes vores gode placering i Slotsgade, hvor vi har et stort gadetorv, vi kan udnytte lige udenfor butikken. Og så ligger vi ideelt med tanke på udviklingen af Randers midtby og Østervold med blandt andet projektet ”Byen til vandet”. En udvikling vi tror vil betyde, at kundetrafikken i fremtiden vil øges her, hvor vi ligger, siger Lars Halling Mørch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce