Annonce
Randers Onsdag

Gråbrødrestræde i Randers midtby er pyntet med hjemmestrikkede vimpler

Under coronanedlukningen opfordrede garnbutikken Uldfisken og Randers City Forening til at indlevere hjemmestrikkede vimpler. Torsdag i sidste uge blev den første portion hængt op i Gråbrødrestræde. Foto: Randers City Forening
Under coronanedlukningen inviterede Randers City Forening og garnbutikken Uldfisken alle til at indlevere hjemmestrikkede vimpler. Der er blevet til over 1000 vimpler, og nu er de første hængt op i Gråbrødrestræde.
Annonce

Randers: Under coronanedlukningen inviterede garnbutikken Uldfisken og Randers City Forening i fællesskab alle til indlevere hjemmestrikkede vimpler. Vimpler der skal bruges til udsmykning af gaderne i Randers midtby.

- Vi er superglade for den store opbakning, der har været fra borgerne i Randers, siger Mette Bræmer-Jensen, citychef i Randers City Forening.

Hun oplyser, at der er indleveret over 1000 vimpler, hvilket langt overstiger forventningerne, da projektet blev lanceret.

Torsdag morgen i sidste uge blev den første portion hængt op mellem bygningerne i Gråbrødrestræde, men der er stadig mange vimpler tilbage.

- Hvor de næste skal hænges op, har vi ikke besluttet endnu, så hvis der er nogen, der har en god idé, må de gerne sende os en besked på Randers City Forenings facebookside, siger Mette Bræmer-Jensen.

Hun tilføjer, at der har været stor kreativitet blandt de mange vimpler. Udover de almindelige garn-strikkede er der også vimpler i uld og angora samt syede vimpler og vimpler i læder. Der er også stor variation i vimplernes udformning fra ensfarvede i mange kulører til vimpler i fantasifulde mønstre.

- Det, der er spændende for de, der har indleveret, er, at de nu kan gå på opdagelse i - i første omgang - Gråbrødrestræde for at finde ud af, hvor netop den vimpel, de har lavet, hænger, siger Mette Bræmer-Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce