Annonce
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Grøn Koncert aflyser alle sommerens koncerter - inklusive den i Randers 11. juli, der ville være sommerfestens første stop i byen i fem år. Arkivfoto: Michael Bager
Den første omgang Grøn Koncert i Randers i fem år bliver alligevel ikke til noget. Tuborg og Muskelsvindfonden trak i mandags stikket, efter at sidste uges genåbningsplan lancerede et deltagerloft på 2.000 gæster frem til 1. august.

Randers: Der var lagt op til et brag af en musikfest efter offentliggørelsen af, at Grøn Koncert 11. juli ville gæste Randers for første gang i fem år. Mandag formiddag har arrangørerne dog aflyst sommerens koncerter i hele landet som følge af den nye genåbningsaftale, der blev aftalt natten til 4. maj.

Her blev det fastsat, at der fra 21. maj og frem til 1. august er et loft på antallet af deltagere til udendørsarrangementer, der lyder på 2.000 i alt, opdelt i sektioner på 200. Denne del af aftalen blev dødsstødet for festivaler hele landet over - og nu tager Grøn Koncert, der arrangeres af Tuborg og Muskelsvindfonden, også konsekvensen og aflyser sommerens turné, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Tegn på at du kan have rotter

Annonce