Annonce
Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Fra 29. april klokken 16 kan du online købe Randers City gavekort med en rabat på 100 kroner. Det er lokale erhvervsdrivende, der i samarbejde med Randers City Forening står bag initiativet, der skal være med til at skubbe gang i midtbyens butikker og restaurationsliv efter genåbningen. "Vi er dybt taknemmelige over, at de her erhverv bakker op om projektet", siger Mette Bræmer-Jensen, citychef i Randers Citty Forening. Arkivfoto: Frank Pedersen
Nu skal der gang i de genåbnede butikker og restaurationslivet i Randers city, derfor kan du fra torsdag 29. april købe Randers City gavekort med 100 kroner i rabat.

Randers: Detailhandlen, restaurationsbranchen og de liberale erhverv i Randers city er endelig åben igen, men det har været en lang nedlukning med udfordringer for mange. Især spisesteder og frisører har været lukket i lang tid, skriver Randers City Forening i en pressemeddelelse, der fortsætter:

Det er den helt store årsag til, at flere lokale erhverv er gået sammen om at støtte massivt op om den lokale handel.

Det er Djurslands bank, Jyske bank, Sparekassen Djursland, EDC erhverv, Danbolig, Conmedia, Nordea, Kvist & Jensen samt Spar Nord, der på denne måde vil være med til at sikre en ekstra omsætning til detailbutikker og spisestederne i Randers City, når de sponsorere et bidrag i form af rabat for køberen af et Randers City gavekort.

Annonce

- Vi er dybt taknemmelige over, at de her erhverv bakker op om projektet, der med det her tiltag både er med til at skabe omsætning i handelslivet, samtidigt med, at det giver forbrugeren en værdi i form af rabatten på gavekortet, siger citychef Mette Bræmer-Jensen.

Rabat på gavekort

Randers City forening afvikler onlinesalget af gavekort, og når man køber et gavekort via randerscity.dk/gavekort på 500 kroner, skal man som kunde kun betale 400 kroner.

Denne rabat betales af de ni erhverv som har valgt at bidrage. Dermed kommer forbrugerne og de ni lokale erhverv til at løfte i flok. Kunderne støtter nemlig ved at købe gavekort og jo flere gavekort, de køber, jo mere støtte sendes retur til handelslivet.

Annonce

Gavekort sælges online 29. april

Rabatten gælder kun for gavekort på 500 kroner og der er et begrænset antal af disse særlige gavekort, som derfor sælges efter ’først til mølle princippet’ og så længe lager haves online via randerscity.dk/gavekort fra 29. april klokken 16.

- Vi har mødt så god interesse for det her initiativ, så vi opfordrer endnu flere erhverv til at henvende sig, så vi kan sikre os at der med endnu flere bidrag kan skabes yderligere meromsætning for hele handelslivet i Randers City, siger citychef Mette Bræmer-Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce