Annonce
Randers Onsdag

Har du coronafrisure, kan du vinde en klipning hos Frisør Hastrup & Co.

I Randers Onsdags konkurrence kan du vinde en klipning hos Frisør Hastrup & Co., Kirkegade 7. Selv om salonens ejer, Anni Hastrup, er en meget erfaren frisør, har hun ikke klippet sig selv under coronanedlukningen. "Mit hår har fået lov til at gro. Nu er det blevet så langt, at jeg kan sætte det i hestehale, det har jeg ikke haft siden, jeg var ung", siger hun. Privatfoto
Har coronanedlukningen været hård ved dit hår, kan du deltage i Randers Onsdags konkurrence om en gratis klipning hos Frisør Hastrup & Co. i Randers midtby, når frisørerne får lov til at genåbne.

Randers: Den var der under forårets nedlukning, og nu er den ved at være der igen: coronafrisuren.

Frisuren, hvor håret har fået en hel del mere længde og fylde end normalt. Frisuren, hvor man længes efter at lade professionelle og kyndige hænder bevæbnet med saks og kam gå til angreb på den vildtvoksende hårpragt, så lokkerne falder som træernes blade under en efterårsstorm.

Hvornår det atter bliver muligt at sætte sig i den lokale frisørstol, er det stadig for tidligt at gisne om, men når det sker, har du nu mulighed for at få den første og tiltrængte klipning helt gratis ved at deltage i en konkurrence som Randers Onsdag har lavet i samarbejde med Frisør Hastrup & Co., Kirkegade 7, hvor præmien er en klipning.

Du deltager i konkurrencen ved at indsende et foto af dig selv med coronafrisure samt skrive, hvordan du har klaret den aktuelle nedlukning, og hvad du glæder dig mest til ved genåbningen.

Indsendte fotos og tekst vil blive bragt i næste uges avis og på Randers Onsdags hjemmeside.

Sidste frist for at deltage er fredag 5. marts klokken 10, og i faktaboksen her på siden kan du se, hvordan du deltager.

Annonce

Ser frem til liv i byen

Selv om hun stadig er nødt til at holde sin frisørsalon nedlukket, er ejer af Frisør Hastrup & Co., Anni Hastrup, glad for, at detailbutikker kan begynde at genåbne.

- Selv om jeg ikke er helt enig i den måde, ”mor Mette” gør det på, så er det dejligt, at der nu kan komme gang i butikkerne, siger Anni Hastrup med henvisning til den genåbningsplan, statsminister Mette Frederiksen præsenterede på et pressemøde onsdag i sidste uge.

- Det bliver dejligt, at vi igen kan komme ud og få nogle nye indtryk, for jeg synes, det er lidt hårdt bare at gå hjemme, siger Anni Hastrup.

- Jeg savner at gå en tur i midtbyen og se at der er liv, for der har altså bare været stille i de her måneder, fortsætter hun og tilføjer, at hun også savner samværet med sine kollegaer.

Annonce

Børnebørn, håndarbejde og gåture

For Anni Hastrup har vinterens nedlukning været anderledes end den tilsvarende i foråret 2020.

- Denne gang trækker den lidt tænder forstået på den måde, at tidspunktet og restriktionerne hele tiden bliver skubbet i forhold til, hvornår vi må åbne igen. Den ene dag går med den anden, siger Anni Hastrup, der dog hurtigt tilføjer, at hun sagtens har kunnet få tiden til at gå under nedlukningen.

- Jeg er så heldig, at jeg har nogle børnebørn, jeg har kunnet tage mig lidt af. Derudover har jeg fået lavet noget håndarbejde og gået flere ture end jeg plejer, siger hun.

Anni Hastrup fortæller, at hun er meget glad for, at hun har været selvstændig frisør i en hel del år i modsætning til de af hendes kollegaer, der er nye i branchen.

- Det betyder, at jeg trods alt har noget, jeg har kunnet tære på. Jeg har været godt stillet i modsætning til de nyåbnede, hvor mange har været nødt til at lukke helt, sige hun og fortsætter:

- Men jeg synes, det har været træls, at vores elev har været nødt til at træne derhjemme. Jeg har jo ikke kunnet være der for hende på den måde, jeg gerne ville, og det har jeg været ked af.

Annonce

Har fået hestehale som da hun var ung

Hvis man tror, at Anni Hastrup, som den erfarne frisør hun er, har klippet sig selv under nedlukningen, så kan man godt tro om igen.

- Mit hår har bare fået lov til at gro. Nu er det blevet så langt, at jeg kan sætte det i hestehale, det har jeg ikke haft siden, jeg var ung, siger Anni Hastrup og ler.

- Så ligesom alle andre savner jeg at komme i kyndige hænder og få sat styr på frisuren, fortsætter hun.

Sådan deltager du: Vind en klipning

Du deltager ved at indsende et foto af dig selv med din coronafrisure til emailadressen: konkurrence@randersonsdag.dk og skrive Coronaklip i emnefeltet.

I mailteksten skal du skrive, hvordan du har klaret den aktuelle nedlukning samt hvad du glæder dig mest til ved genåbningen.

Husk også at skrive dit navn samt adresse og telefonnummer i mailtaksten, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du er den heldige vinder. Hverken adresse eller telefonnummer vil blive offentliggjort.

Der trækkes lod blandt alle indsendte fotos om en klipning hos Frisør Hastrup og Co., Kirkegade 7.

Indsendte fotos vil blive bragt i Randers Onsdag Avis samt på avisens hjemmeside.

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er fredag 5. marts klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce