Annonce
Randers Onsdag

Harridslev Pizza & Grill genåbnet med ny ejer

Ali Cetin er ny indehaver Harridslev Pizza & Grill, Udbyhøjvej 328. Foto: Frank Pedersen
For et år siden åbnede Ali Cetin tøjbutikken AC Fashion i Randers. Nu skifter han branche og er ny indehaver af Harridslev Pizza & Grill, Udbyhøjvej 328.

Harridslev: Da Harridslev Pizza & Grill, Udbyhøjvej 328, genåbnede mandag 9. november, var det med Ali Cetin som ny ejer.

For godt et år siden åbnede Ali Cetin streetwear-tøjbutikken AC Fashion i Torvegade i Randers midtby. Han fortæller, at selv om butikken kører rundt, sker der ikke nok. Der har ikke været så mange kunder i den fysiske butik som forventet.

- AC Fashion i Torvegade lukker ned senest til maj næste år, men AC Fashion fortsætter som internet-butik, for der har jeg haft rigtig mange kunder, især fra Sjælland, siger Ali Cetin.

Annonce

At han nu har overtaget Harridslev Pizza & Grill, er ifølge Ali Cetin lidt af en tilfældighed.

- I princippet kunne jeg lige så godt sælge strømper, for grundlæggende vil jeg bare gerne have mit eget sted, jeg brænder for at være selvstændig, siger han og tilføjer, at det var spontant, at han besluttede sig for at overtage Harridslev Pizza & Grill.

- Jeg kender den tidligere ejer, som havde haft pizzeriaet til salg et stykke tid. Nu skulle han videre, og da han gav mig et godt tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, slog jeg til, fortæller Ali Cetin.

Skal i lære hos sin onkel

Ali Cetins far, Erhan Cetin, der har det internationale supermarked Vika i Randers, har tidligere drevet Café Cetini i Randers midtby inden han overdrog caféen til broderen Hachi Cetin. Og selv om Ali Cetin fra tid til anden har hjulpet til i Café Cetinis køkken, er han med egne ord helt ny i pizza-grill branchen.

- Min onkel, Hasan Mamuhoglu, har i en årrække arbejdet i pizzeriaer i Norge, men nu er han tilbage i Randers og han har heldigvis sagt ja til at være med i Harridslev, så planen er, at jeg skal aflure, hvordan han gør. Så selv om jeg er ejer skal jeg i lære hos min onkel, fortæller Ali Cetin med et smil.

Han tilføjer, at selv om han ikke har erfaring med pizza-grill branchen, er han overbevist om, at det er en god forretning, han nu har overtaget.

- Jeg kan se, at det har et godt potentiale, for der er et stort marked i de omkringliggende byer som Mellerup, Linde og Støvring, siger han.

Ali Cetin fortæller, at de der kender til Harridslev Pizza & Grills menukort i det store og hele ikke vil bemærke, at der er kommet en ny ejer i det lokale pizzeria, da han generelt vil fortsætte med det kendte menukort.

På nær tirsdag vil der være åbent i Harridslev Pizza & Grill alle ugens dage klokken 16 til 20.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce