Annonce
Randers Onsdag

Her kommer kommune og butikker med kost og spand

Tirsdag 26. april bliver der gjort forårsrent i midtbyens gader, når Randers City Forenings medlemsbutikker og Randers Kommune i fællesskab bevæbner sig med koste, spande og sæbe for at gøre byen klar til verdensmålsfestivalen i uge 17. Foto: Randers Kommune
Butikker og driftsfolk fra Randers Kommune går sammen om at vaske og feje byen ren tirsdag 26. april.

Randers: Der bliver gang i koste, vand og sæbe, når butiksejere og driftsfolk i fællesskab vasker skraldespande, renser klistermærker af lygtepæle og fejer gaderne i centrum af Randers tirsdag morgen 26. april.

Byen skal nemlig være klar til foråret og festivalen om de 17. verdensmål, der kulminerer den 29. april i centrum af Randers.

Den fælles forårsrengøring i Randers midtby er den første af sin slags.

Annonce

- Eventen skal synliggøre, at Randers midtby er en unik middelalderby, som vi alle skal værne om og tage ansvar for i fællesskab. Driftsfolkene holder byen ren og pæn til daglig. Nu er foråret kommet, og vi skal tilmed holde verdensmålsfest. Derfor er det naturligt, at der er flere, der smøger ærmerne op og yder en fælles indsats. Jeg vil opfordre alle, der har mulighed for at deltage i forårsrengøringen til at møde op og give en hånd med, siger Nick Zimmermann, formand for miljø- og teknikudvalget i Randers Kommune.

Forårsrengøringen er arrangeret af Randers kommune og Randers City Forening. En af de butiksindehavere, der deltager er Hanne Koch, der driver Galleri-Randers i Brødregade 24.

- Jeg deltager i rengøringsdagen, da jeg som forretningsdrivende i Randers midtby selvfølgelig er interesseret i at byen altid fremstår pæn og præsentabel. Vi er afhængig af at kunderne kan lide at komme hertil, får et godt indtryk og en positiv oplevelse. Det skaber vi ikke ved at tegne graffiti på væggene, smide cigaretskod på jorden, og affald på gaden. Derfor mener jeg, at vi har et fælles ansvar for, at få byen til at skinne og på den måde forhåbentlig skabe en samvittighed hos gæsterne i byen, så de også får lyst til at hjælpe med at holde den ren, siger Hanne Koch.

Annonce
Randers Onsdag

Byggeri skrider planmæssigt frem: Klar med åbningstidspunkt for ny butik i midtbyen

Annonce
Randers Onsdag

Hanne Falk har aldrig drømt om at kunne leve af sin kunst: – Jeg er afhængig af at være en del af et større fællesskab

Annonce
Randers Onsdag

Randrusiansk kunstner er ikke i fare for at løbe tør for kontanter: Jeg laver selv mine penge

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Jonathan blev træt af altid at gå på kompromis i bands: - Jeg er gået solo for at spille den musik, jeg brænder for

Randers Onsdag

1. maj vajer de røde faner frit igen efter corona

Randers Onsdag

Her kommer kommune og butikker med kost og spand

Randers Onsdag

John fører an: Kom og gå med

Randers Onsdag

Gågruppen er meget mere end motion

Randers Onsdag

Randers-klinik sætter priserne ned: Romina har truffet stor beslutning

Annonce