Annonce
Randers Onsdag

Hornbaek er nomineret til Byggeriets Miljøpris

Byggeriet uddeler priser ved fagmesse i Fredericia. PR foto
I forbindelse med byggebranchens fagmesse i Fredericia uddeles fire priser. Randers-virksomheden Hornbaek A/S er med i opløbet om Byggeriets Miljøpris.
Annonce

Randers: Randers-virksomheden Hornbaek A/S er lige blevet nomineret til den prestigefyldte Byggeriets Miljøpris.

Prisen uddeles onsdag 11. marts kl. 11.30 på Byggeri’20, der afholdes 10. til 13. marts i Messe C i Fredericia. I begrundelsen for at nominere Hornbaek hedder det:

"Hornbaeks trælister til indvendig brug har opnået Indeklimamærket. Det gælder både malede og ubehandlede – såvel fyrretræ som hårdttræ. Hornbaeks trælister kan også anvendes i svanemærket byggeri og bidrager til sunde boliger. Trælisterne er FSC certificerede".

I alt otte virksomheder er nomineret for deres indsats på miljøområdet. Her finder man bl.a. trinlydsdæmpning fremstillet af 100 pct. genvunden gummi fra europæiske bildæk og naturligt korkgranulat, et undertag produceret af 95 pct. sukkerrør, samt en fugemasse og lim til badeværelset, der ikke gør brug af svampedræbende midler og bidrager til et bedre indeklima.

De nominerede til miljøprisen er ud over Hornbaek: Alfix A/S, Svalk Handel ApS, Wallmann A/S, Xella Danmark A/S, BMI Group, Skil og Palsgaard Spær.

Ud over Byggeriets Miljøpris uddeles også Byggeriets Klimapris, Byggeriets Energipris og Byggeriets Arbejdsmiljøpris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce