Annonce
Randers Onsdag

Indre Mission fejrer missionshus

Genesis er åben for alle, når Indre Mission 23. januar fejrer husets 10 års jubilæum. PR foto
Annonce

Randers: I disse dage kan Indre Mission i Randers fejre, at det er 10 år siden, at man investerede over 10 mio. kr. i et helt nyt missionshus.

- Vi er et blandt flere kristne fællesskaber i byen, fortæller formanden for Indre Mission i Randers, Anders Nielsen og tilføjer, at Indre Mission faktisk har været en del af byens liv helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet.

For 10 år siden stod Indre Mission i Randers i den situation, at de daværende lokaler på Bøsbrovej var blevet for små og utidssvarende.

- Vores hus Genesis er hver uge året rundt fyldt af aktiviteter for snart sagt alle aldre. Der er forkyndelse, bøn, lovsang, fællesspisning med videre. Og så er der mange, der fremhæver, at vi har et åbent socialt fællesskab, hvor også nye føler sig godt taget imod, udtaler Anders Nielsen i en pressemeddelelse.

Genesis fejrer 10-års jubilæum 23.januar. Kl. 10.30 er der børnekoncert. Kl. 15 er der jubilæumscafé for alle med lagkage og kaffe, og kl. 17.30 er der jubilæumsfestaftenen med fællesspisning, festtale og kaffebord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce