Annonce
Randers Onsdag

Indsend et julefoto og vind et gavekort på 2000 kroner til Føtex

Sidste år vandt Nadja Bang Randers Onsdags Julefotokonkurrence med dette foto. I år er det måske dig, der vinder et gavekort på 2000 kroner til Føtex. Foto: Nadja Bang
Randers Onsdag inviterer alle til at deltage i avisens store julefotokonkurrence, hvor der er mulighed for at vinde et gavekort på 2000 kroner til de to Føtex'er i Randers.
Annonce

Randers: Nu er den her: julen. Den tid på året, hvor hyggen spreder varme i den mørke tid.

Og det er nu, du har mulighed for at sende dit eget julefoto til Randers Onsdag og dermed deltage i Randers Onsdags store julefotokonkurrence.

Konkurrencen er et samarbejde mellem Randers Onsdag og Føtex i Randers og har som præmie et gavekort på 2000 kroner til de to Føtex-varehuse i Randers i Dytmærsken og på Mariagervej.

Hver uge op til jul kan du i Randers Onsdag se læsernes indsendte julefotos, som også vil kunne ses på Randers Onsdags hjemmeside, www.randers-onsdag.dk.

I faktaboksen her på siden kan du læse, hvordan du deltager i konkurrencen.

Annonce

Varehuschef elsker julen

Da Randers Onsdag henvendte sig til varehuschef i Føtex på Mariagervej, Niels Christian Husum, var han ikke i tvivl om, at byens to Føtex'er, ligesom sidste år ville sponsorere præmien i fotokonkurrencen.

Sådan deltager du

For at deltage i Randers Onsdags store julefotokonkurrence skal du sende et foto, hvor motivet handler om jul.

Du skal sende dit foto til emailadressen: konkurrence@randersonsdag.dk.

I emnefeltet skal du skrive Julefoto. I emailen skal du huske at skrive dit navn, adresse og telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig, hvis du vinder.

Du må også meget gerne skrive, hvad/hvem det er, vi ser på fotoet. Vinderen vil blive kontaktet direkte.

Indsendte fotos vil blive bragt i Randers Onsdag samt på avisens hjemmeside, www.randers-onsdag.dk.

Sidste frist for at indsende foto er fredag 11. december klokken 10.

- Idéen med julefotokonkurrencen er god - længere er den sådan set ikke, siger Niels Christian Husum.

Præmien i Randers Onsdags julefotokonkurrence er et gavekort på 2000 kroner til Føtex i Randers. "Idéen med julefotokonkurrencen er god - længere er den sådan set ikke", siger Niels Christian Husum, varehuschef i Føtex på Mariagervej, om grunden til, at Føtex i Randers også i år er præmiesponser. Foto: Frank Pedersen

- Og så er jeg et rigtigt julemenneske, jeg elsker julen, fortsætter han.

Niels Christian Husum fortæller, at han har ni søskende og at de er flasket op med julen.

- Det er hele moletjavsen med julebagning, første og anden juledag, gås og at det hele skulle være hjemme. Og det har vi holdt fast ved, siger han.

Han fortæller, at fordi hans tre døtre stadig er små, plejer julen stadig at foregå sammen med hans forældre i de tre juledage, hvor den står på juletræ, julesang, kirke, ænder, risalamande og mandelgave.

- For mig handler julen først og fremmest om sammenhold og at være sammen med mine søskende, siger Niels Christian Husum.

Og så elsker han at pynte op med julebelysning.

- Om det er meget, ved jeg ikke, men der kommer noget nyt til hvert år, siger han.

Annonce

Galleri på væggen med fotos fra årets løb

Julekonkurrencen i Randers Onsdag er en fotokonkurrence og Niels Christian Husum fortæller, at han ofte tager fotos med mobiltelefonen. Han kan også godt lide at sidde og se på billeder.

- Efter vi har fået børn, laver vi hvert år til jul et billedgalleri, som vi hænger op på væggen. Det er billeder af det, der er sket i løbet af året - og der sker jo meget, når man har tre små piger, siger Niels Christian Husum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Køkkenaffald bliver til nye stole

Randers Onsdag

Det meste handler om vin

Annonce