Annonce
Randers Onsdag

Jette Husum stopper som næstformand hos lærerne

Jette Husum fratræder ved udgangen af marts 2020. Arkivfoto: Ole Jakobsen
Jette Husum ser med stor glæde tilbage på i alt 26 år som aktiv i styrelsen og fratræder som næstformand ved udgangen af marts 2020.
Annonce

Randers: Næstformand Jette Husum har meddelt styrelsen i Randers Lærerforening, at hun ikke genopstiller til den kommende generalforsamling og derved fratræder som næstformand ved udgangen af marts 2020.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Randers Lærerforening.

Hun blev valgt ind i styrelsen i den daværende Randers Lærerforening (Kreds 136) i 1994. I 2000 blev hun valgt til næstformand – en post hun varetog frem til 2006, hvor Randers Lærerforening og dele af kredsene 138 og 135, der blandt andet dækkede kommunerne rundt om Randers Kommune, fusionerede til Randers Lærerforening Kreds 130. Her blev hun valgt som næstformand i den nye kreds.

Annonce

Ser tilbage med glæde

Jette Husum ser med stor glæde tilbage på i alt 26 år som aktiv i styrelsen på det politiske niveau, hvor hun har repræsenteret Randers Lærerforening som blandt andet kongresdelegeret og forhandler og har også haft opgaver i forbindelse med sagsbehandling for medlemmerne i Randers Lærerforening. Hun har også arbejdet med uddannelse af arbejdsmiljørepræsentanter.

- Min vision, mit personlige engagement har altid været at stå på mål for lærerne og for de øvrige medlemmer i Randers Lærerforening. Sammen med de forskellige styrelser har jeg altid arbejdet for, at medlemmerne får de bedst mulige løn- og arbejdsvilkår og for at sikre det enkelte medlem ordentlige forhold, udtaler Jette Husum.

Leif Plauborg, formand i Randers Lærerforening udtaler:

- Jeg har samarbejdet med Jette, siden vi gik i gang med at sammenlægge de tre kredse. Jeg har altid oplevet Jette som meget engageret og med stor fokus på det enkelte medlems situation og rettigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce