Annonce
Randers Onsdag

Jubilæumsudstilling i Galleri Aadalen

Værker af Henrik Busk Andersen (som disse) er blandt de malerier, Jens Christiansen har udvalgt til Galleri Aadalens jubilæumsudstilling. Foto: Frank Pedersen
Jens Christiansen markerer gallerijubilæum i Langå med tre kunstnere.
Annonce

Langå: Der skulle i foråret have været en stor kombineret ti års jubilæums- og påskeudstilling i Galleri Aadalen, Lohmannsgade 12 i Langå, men det blev forpurret af coronanedlukningen.

Selv om coronaen stadig er en del af hverdagen, er der nu lempet så meget på restriktionerne, at galleriets indehaver, Jens Christiansen, nu inviterer til en forsinket 10 års jubilæumsudstilling med fernisering 12. september klokken 10-17.

Jens Christiansen fortæller, at de tre kunstnere han har udvalgt til jubilæumsudstillingen alle tidligere har været præsenteret i Galleri Aadalen. Det drejer sig om Ann-Vibeke Munter, Kjeld Jørgen Jensen og Henrik Busk Andersen. Om de tre kunstnere fortæller han:

Ann-Vibeke Munter har arbejdet som billedkunstner siden 1989. Hendes malerier er koloristiske og abstrakt ekspressionistiske og de gemmer altid på en historie eller stemning. Hendes malerier har deres eget univers. Budskabet i malerierne er hovedsagelig glæde, men også livet på godt og ondt. Man finder ofte historier i værkerne - historier fra fortiden, nutiden, fremtiden, hendes egne historier og vores egne historier.

Den store skaberlyst og fordybelsestrang er gennemtrængende i Kjeld Jørgen Jensens værker. Man fornemmer en koncentration hos ham og et vedholdende fokus, når han udforskende i sit billedlige univers bevæger sig rundt i feltet mellem det naturalistiske og det surrealistiske. Med sin helt egen fantasifulde streg er han god til at skabe historie og lave små ophold i sin fortællerverden.

Henrik Busk Andersen har været fuldtidskunstner siden 2002 og har i den grad dyrket sit kunstneriske talent så meget, at han i dag kan betragtes som en af de bedst sælgende kunstnere i Danmark. Hans abstrakte kunstværker er yderst efterspurgte, især fordi publikum føler, at de får ”value for money”.

Jubilæumsudstillingen kan ses 12. og 13. september klokken 10-17. Derefter har Galleri Aadalen åbent alle onsdage klokken 16-19.30, den første weekend i hver måned klokken 13-16 samt efter aftale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce