Annonce
Randers Onsdag

Juleevangeliet sælger rekordmange billetter

Sigurd Barretts musical "Juleevangeliet The Musical" trækker rekordmange i Randers EgnsTeater. PR-foto
Annonce

Randers: På Randers EgnsTeater kan man i øjeblikket opleve selve grundfortællingen bag julen i form af Sigurd Barretts musical Juleevangeliet.

Den oplevelse er der mange, der har lyst til. Faktisk så mange, at det har været nødvendigt at åbne ekstra forestillinger.

- Vi har aldrig solgt så mange billetter til en af vores juleforestillinger før. Indtil videre har flere end 6000 købt billetter, der har været mange udsolgte forestillinger, og der er stadig godt gang i billetsalget, siger Peter Westphael.

Han mener, det skyldes, at juleevangeliet er en historie, alle kender og har et forhold til. Og så trækker Sigurd Barretts navn også, lyder vurderingen.

Musicalen er Sigurd Barretts debut som manuskriptforfatter og komponist på noget, han ikke selv skal optræde med.

Mange af de kunder, der indløser billet til musicalen, er kunder, der ikke tidligere har været på Randers Egnsteater. Og netop det at få nye grupper til at komme i teatret er noget, man har kraftigt fokus på.

- Det er fantastisk, hvis vi kan åbne en verden af scenekunst op for nogle nye grupper, og vi kan jo håbe, at de kommer igen en anden gang, siger Peter Westphael, der har været nødt til at udvide spilleperioden med en dag og lægge ekstra forestillinger ind for at imødekomme efterspørgslen.

"Juleevangeliet The Musical" havde premiere 28. november og også spillet skoleforestillinger for kommunens 2. og 3. klasser.

Randers Egnsteater opfører musicalen til og med 21. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce