Annonce
Randers Onsdag

Jump4fun kommer til Purhus IF

Motionstilbuddet Jump4fun henvender sig til idrætsuvante børn og unge, som kan være aktive sammen. Det bliver nu muligt at gå til i Purhus IF. Arkivfoto: Jens Astrup
Annonce

Asferg: Bevægelsesglæde, trivsel og øget selvværd.

Det er målet med Jump4fun, som er klar til at indtage Træningshuset i Asferg.

Jump4fun henvender sig til børn og unge, der ikke er vant til idræt. Det handler ikke om at være bedst, hurtigst eller stærkest, men om at have det sjovt, mens man er aktiv.

- Vi vil gerne have plads til alle i Purhus IF og tilbyde forskellige hold, der appellerer til forskellige mennesker. Vi håber, at nogle af de børn, der ikke i forvejen går til gymnastik, fodbold eller andet i foreningen, har lyst til at gå til Jump4fun, siger Karen Marie Krogh Pedersen, der er udviklingskoordinator i Purhus IF.

Annonce

Vokseværk i Jump4fun

Jump4fun startede i Nordsjælland, men har siden bredt sig til resten af landet.

22. januar 2020 startes Jump4fun op i Purhus IF. Holdet træner i træningssalen, hvor der er mulighed for at bruge springgrav, skumredskaber, bolde og andre redskaber.

I en landsdækkende undersøgelse er deltagerne i Jump4fun blevet spurgt, og 92 procent svarer, at de er blevet gladere for at bevæge sig.

82 procent af børnene har også fået nye venner, efter de er startet.

Hvis du vil høre om tilbuddet eller melde dit barn til Jump4fun i Purhus IF, skal du kontakte Kathrine Dalgaard på telefon 29 25 61 88 eller kathrine.dalgaard@dgi.dk.

Du er også velkommen til at tage kontakt direkte til foreningen. Karen Marie Krogh Pedersen står for holdet, og hun kan kontaktes på telefon 81 44 05 30 eller karen@traeningshuset.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce