Annonce
Randers

Kendt kæde har kig på Randers: Et års gratis pizza til den, der finder de rigtige lokaler

Anders Grønborg (tv), direktør for Laser-tryk, er en af ejerne af kæden Ild.pizza. Arkivfoto: Axel Schütt
I løbet af maj får Randers sit første pizzeria med original italiensk stenovn med ild. Men nummer to ildovns-pizzeria ligger allerede på lur efter lokaler i forstæderne. De tilbyder et års forbrug af pizza til den, der finder det til dem.
Annonce

Randers: Skiltene har været sat op et stykke tid på det kommende pizzeria i Kristrup. Ild Pizzaria, står der på dem. Men de bliver snart pillet ned igen. Ikke fordi pizzeriaet ikke åbner, men fordi pizzeriaet på Vennelystvej får nyt navn. Det skal i stedet hedde Ild og Sten.

Ejer Jan Mustafa regner med, at pizzeriaet bliver klart til åbning i løbet af maj. Hvornår, det præcis bliver, ligger endnu ikke fast. Han satser på pizzaer fra den ægte italienske stenovn, hvor man tænder bål i selve ovnen. Og så bliver der både take-away samt siddepladser inde og ude i restauranten.

Det nye navn hænger sammen med det andet ildovnspizzeria, som sandsynligvis er på vej til byen. Det er nemlig kæden Ild.pizza, som har kig på Kronjyllands hovedstad som en af dens næste udvidelsesmuligheder. Og de syntes, at Jan Mustafas restaurationsnavn var lige rigeligt tæt på deres eget.

- Jeg ringede til ham, og vi aftalte, at hvis jeg betalte for nye skilte, så skiftede han navn, og så var alt godt, forklarer Younes Deaibis, som er daglig leder af Ild.pizza-kæden, som også er kendt for sine pizzaer i original ildovn.

Jan Mustafa forklarer, at han ikke var ude på at snyde nogen.

- Jeg havde været inde og tjekke, om man måtte, men jeg har ikke tid til en retssag, og jeg vil heller ikke kæmpe om det, fortæller han og bekræfter, at der ingen hårde følelser er mellem de to restaurationer.

Hele to pizzeriaer med ild i ovnen ankommer i løbet af de kommende måneder til Randers, hvis alt går efter planen. Ild og Sten og Ild.pizza. Her et foto fra åbningen af Ild.pizza i Risskov for knap et år siden. Foto: Axel Schütt
Annonce

Et forstadskoncept

Ild.pizza er da heller ikke nær så langt i processen, som Ild og Sten er. Deres største udfordring er lokaler, for ligesom Ild og Sten vil Ild.pizza gerne ligge ude i forstæderne – og helst tæt på trafik. Midtbyen har ingen interesse, fordi de kun satser på take-away.

- Det har hele tiden været et forstadskoncept, forklarer Anders Grønberg, som er én af idémændene og ejerne bag kæden, som for under et år siden åbnede sin første take-away restaurant i Risskov. Om få uger åbner den femte restaurant i rækken i Galten.

For at få lidt hjælp til lokalerne i Randers har Younes Deaibis et godt tilbud.

- Jeg vil gerne give et års forbrug af pizza til den, der foreslår det helt rigtige lokale til os, siger han.

Hvis det lykkes, behøver der ikke gå så længe, før ildpizzeria nummer to er klar til at åbne i Randers.

- Hvis vi har det rigtige lokale, kan vi være klar til at åbne indenfor to måneder, siger Anders Grønborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce