Annonce
Randers Onsdag

Kendt tøjbutik i Randers midtby er blevet splittet op i to: Nu er der Nørrebro på begge sider af Houmeden

Her er personalet i Nørrebro samlet, men i hverdagen er de nu splittet i to hold, hvor Eva Kristensen (forrest til højre) og Heidi Olsen sælger dametøj i det nye lokale i Houmeden 12, mens René Gjedsted (bagerst til venstre) og Jan Lind sælger herretøj i det gamle lokale, Houmeden 9. Foto: Frank Pedersen
Tøjbutikken Nørrebro består nu af to afdelingen. I det gamle lokale i Houmeden 9 sælges udelukkende herretøj, mens der i Houmeden 12 forhandles dametøj.

Randers: I fem år har kæresteparret Eva Kristensen og Rene Gjedsted sammen drevet den kombinerede dame- og herretøjbutik, Nørrebro, på adressen Houmeden 9.

Torsdag 5. november gik de fra hinanden, forstået på den måde, at de ud over det eksisterende butikslokale har overtaget lejemålet på den anden side af gaden i Houmeden 12.

Her vil Eva Kristensen fremover sælge Nørrebros dametøj, mens Rene Gjedsted bliver i Houmeden 9, hvor butikkens herretøj nu fylder hele butikslokalet.

Annonce

- I de år, vi har haft Nørrebro, har vi oplevet en stigende vækst og omsætning i salg af både dame- og herretøj, og derfor har vi i et stykke tid kigget efter større lokaler rundt om i byen, med plads til begge dele. Men da nummer 12 blev ledig, slog vi til, selv om det betyder, at vi må dele butikken op, for vi vil meget gerne blive i Houmeden, siger Eva Kristensen.

Hun fortæller, at ud over miljøet med de gamle huse og den brostensbelagte gade, er det det gode samarbejde butikkerne imellem, der er en væsentlig årsag til, at parret er glade for at have fundet en løsning, hvor Nørrebro kan blive i Houmeden.

Plads til nye mærker

Opsplitningen af Nørrebro i to butikslokaler bevirker, at både herre- og dametøjet nu får mere plads.

- Fordi der kommer mere luft mellem bøjlerne, kan vi nu præsentere vores varer på en bedre måde, siger Eva Kristensen, der tilføjer, at de mærker, der har været med til at give Nørrebro succes, fortsætter på begge sider af Houmeden.

- Selv om vi nu får bedre plads, er det vigtigt for os at, vi forbliver dem, vi er, med de samme mærker, ligesom vi altid har tid til en god snak med kunderne, fortsætter hun.

Den bedre plads betyder, at de kendte mærker i Nørrebro kan blive suppleret med et par nye. I dameafdelingen bliver tøj fra mærkerne Soaked og Norr, mens det i herreafdelingen drejer sig om tøj fra Garcia, Revolution og Galiente.

Annonce

Billeder og rammer i tøjbutikken

Som noget helt nyt vil det nu også blive muligt at købe billeder og rammer i Nørrebro, Houmeden 12. Ideen til den udvidelse i sortimentet kom, da parret fornylig selv flyttede privatadresse.

Da René Gjedsted og Eva Kristensen fornylig ville lave en billedvæg på privatadressen fandt de ud af, at det ikke var muligt at købe billeder og rammer i en fysisk butik i Randers. "Vi tænkte, at når vi nu gerne ville have sådan en billedvæg, er der nok andre, der har det på samme måde. Så da vi i Houmeden 12 har fået et lokale med god plads, besluttede vi os for at tage billeder og rammer ind i butikken, fortæller Eva Kristensen. Foto: Frank Pedersen

- Vi ville gerne lave en billedvæg, men vi fandt ud af, at man ikke kunne købe den slags i en fysisk butik i Randers. Så selv om vi foretrækker at handle i fysiske butikker, måtte vi købe det over nettet, fortæller Eva Kristensen.

- Vi tænkte, at når vi nu gerne ville have sådan en billedvæg, er der nok andre, der har det på samme måde. Så da vi i Houmeden 12 har fået et lokale med god plads, besluttede vi os for at tage billeder og rammer ind i butikken, fortsætter hun.

Annonce

Forudser konkurrence

Det er ikke kun tøjet, der nu er splittet op på hver sin side af Houmeden. Personalet er også blevet fordelt mellem de to butiksafdelinger, således at Eva Kristensen og Heidi Olsen er i dameafdelingen, mens René Gjedsted sammen med nyansatte Jan Lind tager sig af herreafdelingen.

- Men fordi vi ligger lige overfor hinanden, kan vi hurtigt træde til og hjælpe hinanden, hvis der bliver brug for det, mere opsplittede er vi ikke, siger Eva Kristensen.

Hun tilføjer, at fordi de i fem år har været vant til at arbejde i den samme butik, bliver opsplitningen også noget nyt for hende og René Gjedsted som par.

- Vi kommer jo til at opleve noget hver for sig, så vi vil helt sikkert få nogle nye samtaleemner hen over aftensmaden, siger Eva Kristensen.

- Og fordi vi begge er resultatorienterede, vil vi nok også komme til at have konkurrence på omsætningen i de to butikker, forudser hun med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Populær børnetøjsforretning lukker i Randers: Nu vil ejeren satse alt på netbutikken

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce