Annonce
Randers Onsdag

Klar til Randers Messen for 23. gang

Jørgen Hedegaard, Jung Design, er manden bag Randers Messen i Arena Randers i den kommende weekend. Han håber på at nå sidste års besøgtal på omkring de 24.000. Arkivfoto

Håb om små 25.000 gæster i Arena Randers i den kommende weekend.

Annonce

Randers: "Bedre bolig og livsstil" er temaet for dette års Randers Messe, der gennemføres i Arena Randers i den kommende weekend, lørdag 16. og søndag 17. februar, begge dage kl. 10-17. Det er 23. gang, at Jung Fair står som arrangør af denne messe, der plejer at samle et publikum på op imod 25.000 interesserede fra Randers og omegn.

Der er en mangeårig tradition for, at Randers Messen ligger i netop denne weekend, sidste weekend i skolernes vinterferie.

- Og der vil være noget at komme efter for hele familien, lover Jørgen Hedegaard fra Jung Fair.

Annonce

Messe i alle tre haller

Randers Messen lægger beslag på alle tre haller i Arena Randers, og på udstillerlisten står dels en række kendte navne fra tidligere år, men også flere nye udstillere.

- Så der er lagt op til en spændende weekend i Arena Randers, siger Jørgen Hedegaard.

Når dørene åbnes lørdag klokken 10, venter der de besøgende utroligt mange velforberedte udstillere, der har gjort deres bedste for at lave flotte og inspirerende stande, så de kan give de besøgende en god oplevelse og give ny inspiration. Der vil også være mulighed for at gøre en god handel. Det er professionelle udstillere og fagfolk, vi har med at gøre, så der er tale om seriøs service, lover Jørgen Hedegaard.

Det drejer sig både om boligindretning og om fritid. Ønsker man sig en brændeovn eller en pejs, vil man købe kunst til væggene, en ny cykel til motion og/eller transport, nye havemøbler eller noget helt andet, så er der inspiration at hente.

- Var det måske noget med bokse i kobber eller zink til opbevaring af havemøbler, spørger Jørgen Hedegaard.

Han peger også på helt andre brancher: pengeinstitutter, tandteknik, smykkekunst, granitskulpturer.

- Og ønsker man konkrete tilbud, kan det også lade sig gøre, tilføjer han.

Annonce

Parkering

Hvor man tidligere har kunnet parkere på den store parkeringsplads foran Arena Randers, må publikum på grund af opførelsen af hal 4 søge andre steder hen.

- Tennisbanerne, gasværksgrunden, regnskoven eller stadion, nævner Jørgen Hedegaard i flæng.

Som noget nyt har Jung Fair i år på bagsiden af billetterne beskrevet, hvor der er mulighed for at parkere.

For Jørgen Hedegaard, der selv bor i Randers, er det noget helt specielt at stå som arrangør af messen i Arena Randers, der så at sige er hans "hjemmebane".

- Og spændende bliver det ikke mindst til næste år. Så samler vi det hele i hal 4, siger Hedegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce