Annonce
Randers Onsdag

Klassisk musik: Ung sopran på scenen i Randers

Randers Kammerorkester og Det Jyske Musikkonservatorium præsenterer sopranen Camilla Button. PR-foto
Randers Kammerorkester og Det Jyske Musikkonservatorium præsenterer sopranen Camilla Button.
Annonce

Randers: En ung sanger står for alvor på scenen, når Randers Kammerorkester og Det Jyske Musikkonservatorium præsenterer sopranen Camilla Button onsdag 13. november kl. 19.30 i Værkets Koncertsal. Tre dage før hendes egentlige debut fra konservatoriet i Aarhus. Allerede i december 2017 var Camilla Button solist sammen med Randers Kammerorkester i en julekoncert i Sct. Mortens Kirke, hvor Amtsavisens anmelder kvitterede med følgende ord: "den skattede unge sopran Camilla Button, en farverig og intens stemme, som fyldte rummet". Hun har desuden optrådt sammen med blandt andre Aarhus Symfoniorkester og Prinsens Musikkorps efter at have vundet henholdsvis Aarhus Symfoniorkesters og Prinsens Musikkorps solistkonkurrencer.

Annonce

Mozart, Strauss og Argento

Med et program, der har musik af Mozart, Strauss og Argento, bliver det mulighed for at opleve alle hjørner af Camilla Buttons talent.

- Jeg glæder mig sådan over at have muligheden for at synge min debutkoncert i selskab med Randers Kammerorkester. Det er et stort privilegium. Jeg har valgt et program med den musik, jeg holder allermest af og ser frem til at præsentere det for publikum, siger Camilla Button om debutkoncerten og før-debuten i Randers i en pressemeddelelse. Efter første del med Camilla Button på scenen spiller Randers Kammerorkester i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium Beethovens Symfoni nr. 7 efter pausen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce