Annonce
Randers Onsdag

Kommunen og biblioteket vil booste randrusianernes sundhed og trivsel med discgolf

Randers Kommunes projektleder ved 'Bevæg dig for livet' Jesper Jakobsen er klar til discgolf i Dronningborg. Foto: Randers Kommune
Lørdag 20. juni står instruktørerne klar til at modtage alle til discgolf-event ved Dronningborghallen.
Annonce

RANDERS: Randers Kommune inviterer sammen med Randers Bibliotek og RgF til discgolf ved Dronningborghallen.

Eventen er en del af et nyt initiativ, hvor borgere i Randers Kommune kan låne et spillesæt til discgolf på Randers Bibliotek Øst i Dronningborg.

- Med initiativet vil vi gerne gøre discgolf mere tilgængelig. Det er en sjov og fællesskabende idræt, som samtidig byder på en hel del bevægelse, når turen går rundt på banen, siger Randers Kommunes projektleder ved 'Bevæg dig for livet', Jesper Jakobsen.

Discgolf adskiller sig fra almindelig golf på to væsentlige punkter. For det første er banens huller skiftet ud med kurve, hvor der er påmonteret kæder. For det andet er jern, køller og bolde skiftet ud med et sæt specielt fremstillede disc - eller frisbee om du vil. Banen i Dronningborg har eksisteret i nogle år og er nu ved at blive shinet op. Der bliver opsat nyt oversigtsskilt med beskrivelse af banen og spillet.

- Bevægelse er vigtig for vores sundhed og trivsel. Normalt kan man låne åndelige vitaminer på Randers Bibliotek, men ideen om at man også kan få fysiske vitaminer ved at svinge en tur forbi det lokale bibliotek er utrolig spændende - især i en kommune som Randers, der har et strategisk og målrettet fokus på, at vi alle skal bevæge os mere, siger Sonja Overgård Vestergaard fra Randes Bibliotek.

Borgere i Randers Kommune kan låne et spillesæt med to disc og et scorekort til at notere spillets gang på Randers Bibliotek Øst. Låneperioden er syv dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce