Annonce
Randers Onsdag

Kreativ støtte til kræftramte børn

Curt og Connie og de andre Corona-fugle kan ses på Galleri Randers. PR foto
Børnene i Jennumparkens Fritidshjem har fået pip af corona. Nu slipper de deres kreative evner løs og hjælper kræftramte børn i samarbejde med billedkunstner Hanne Falk.
Annonce

Randers: Der var godt gang i med arbejdet med verdensmålene i Jennumparkens Fritidshjem, da der blev sat en stopper for alle aktiviteter på grund af corona. Børnene havde før nedlukningen taget en masse genbrugsmaterialer med, og nu har de besluttet at hjælpe billedkunstner Hanne Falk med et projekt for Kræftens Bekæmpelse.

- Vi laver corona-fugle, som bliver udstillet på Galleri Randers. Vi har lavet Curt og Connie og er nu i gang med at lave fugleunger. Børnene og pædagogerne har haft det fantastisk sjovt med skabelsesprocessen, og projektet går fint i tråd med vores fokus på verdensmålene, fortæller Birgitte Sørensen, leder af Jennumparkens fritidshjem.

Ideen til corona-fuglene er skabt af billedkunstner Hanne Falk i samarbejde med Galleri Randers. Hanne Falk er frivillig i Kræftens Bekæmpelses afdeling i Randers indenfor området "Røgfri fremtid". Galleri Randers er en af partnerne i det lokale projekt "Sammen om røgfri fremtid".

Annonce

Fernisering

Der er plads til mange flere fugle i volieren, og alle interesserede kan bidrage med en fugl. Galleri Randers tager imod corona-fugle indtil 31. maj, eller indtil det bliver muligt at holde fernisering og auktion. Herefter vil fuglene flyve til deres nye hjem og overskuddet delt ud.

Fuglene kan afleveres i Galleri-Randers i åbningstiden, stilles ved galleriets postkasse inden for døren ved siden af galleriet eller sendes med posten. Salget går ubeskåret til kræftramte børn via en donation til Hospitalsklovnene, så de fortsat kan sprede glæde blandt kræftsyge børn indlagt på sygehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce