Annonce
Randers Onsdag

Kroppen er slidt op: Betül Karakan lukker Byens Skrædder

Ti år som selvstændig syerske i Byens Skrædder tvinger nu Betül Karakan til at lukke sit livsværk. Dårlige arbejdsstillinger bøjet over symaskinen har sat sine mærkbare spor i kroppen som nu er for slidt til hun kan fortsætte. "Jeg kommer til at savne alle de søde og dejlige kunder, jeg har haft her i Byens Skrædder. Dem vil jeg gerne sige en stor tak til", siger hun. Foto: Frank Pedersen
Ti år med dårlige arbejdsstillinger tvinger nu Betül Karakan til at lukke sit livsværk, Byens Skrædder. Kroppen er simpelthen slidt op.

Randers: Efter ti år som selvstændig syerske er Betül Karakan nu tvunget til at lukke sin butik, Byens Skrædder, Hobrovej 14.

Gennem årene har en uhensigtsmæssig arbejdsstilling bøjet over symaskinen sat sine mærkbare spor i arme, ben og hænder samt resulteret i et par diskusprolapser.

- Min krop kan simpelthen ikke mere, så selv om jeg synes, det er trist at skulle lukke på grund af det, så siger min læge, at jeg er nødt til det, siger Betül Karakan.

Annonce

Det er ikke kun sit livsværk og passion, Betül Karakan er ked at skulle sige farvel til.


Min krop kan simpelthen ikke mere, så selv om jeg synes, det er trist at skulle lukke på grund af det, så siger min læge, at jeg er nødt til det.

Betül Karakan, indehaver af Byens Skrædder


- Jeg kommer også til at savne alle de søde og dejlige kunder, jeg har haft her i Byens Skrædder. Dem vil jeg gerne sige en stor tak til, siger hun.

Hvad fremtiden bringer, har Betül Karakan endnu ikke besluttet sig for.

- Nu skal jeg først gennem et længerevarende genoptræningsforløb, hvor jeg passer på mig selv, så min krop kan falde til ro. Bagefter skal jeg finde mig et arbejde, der ikke er så belastende, siger hun og tilføjer med et smil, at hun ikke helt vil udelukke at hun bliver selvstændig igen.

Siden 14. april har Betül Karakan holdt ophørsudsalg, hvor hun har fået afhændet langt det meste i butikken lige fra symaskiner til stoffer og diverse syudstyr, så der nu kun er få rester tilbage i Byens Skrædder, der har sidste åbningsdag torsdag 29. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce