Annonce
Randers Onsdag

Kulturhusdagen står i nørdernes tegn

Storenørderne Kåre og Emil tænder op under eksperimenter og videnskab. PR-foto
Kulturhusdagen 2020 fokuserer på nørderier, og her er noget for enhver smag og aldersgruppe. Det er 7. marts, det finder sted.
Annonce

Randers: Lørdag 7. marts er der Kulturhusdag 2020 i Kulturhuset Randers, Stemannsgade 2.

Her inviterer husets tre institutioner Randers Bibliotek, Randers Kunstmuseum og Museum Østjylland hele familien til en aktivitetsrig dag med masser af passionerede nørder.

Det hele begynder med et brag klokken 10.00, når store-nørderne Kåre og Emil stiller op med forsøg og eksplosioner. Man kan også møde tromme-nørden Kalle fra Ramasjang og en flok fodboldnørder fra Randers FC for nu blot at nævne nogle stykker.

Kalle fra Ramasjang kommer også forbi. PR-foto
Annonce

Lidt for enhver smag

Dagen byder på blandt andet workshops, foredrag og musik. For eksempel kan man prøve porcelænsmaling under vejledning af kunstner Anja Franke, man kan gå til foredrag om blomster i madlavningen, og man kan lytte til toner fra Tews kvartet.

- Valget er dit, og der er masser at give sig i kast med. Så er du først kommet ind i Kulturhuset denne dag, er det svært at komme ud igen, lokker tovholderne for Kulturhusdagen fra de tre institutioner i Kulturhuset i en pressemeddelelse.

Kulturhusdagen finder sted fra klokken 10.00 til 16.00. Der er gratis adgang, og alle er velkomne.

/cak

Fodboldnørdene fra Randers FC kommer også forbi. PR-foto
Lidt naturvidenskab bliver det skam også til. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce