Annonce
Randers Onsdag

Kunst har åbnet en helt ny verden for Tina

Tina Salling-Poulsen kæmpede med en kraftig depression før hun begyndte på Bifrost. det været godt for min selvtillid at være her. "Kunst har åbnet en helt ny verden for mig, jeg er blevet meget mere glad og mere fri", siger hun. Foto: Frank Pedersen
- Hvis jeg har en rigtig træls dag, hjælper det at komme herned og få det over på et lærred, siger Tina Salling-Poulsen, der i knap otte år har været elev på kunstskolen Bifrost.

Randers: Tina Salling-Poulsen har været elev på kunstskolen Bifrost i knap otte år. I øjeblikket arbejder hun på et maleri, der skal indgå i et projekt hos børnehaven i Niels Ebbesens gade, hvor man gerne vil have kunst op at hænge på en mur.

Hun fortæller med et smil, at hun er elev på Bifrost for at lave noget kunst, der kan komme ud i verden, så hun kan blive kendt. Den første del kan hun allerede sætte hak ud for, da hun har haft malerier på blandt andet udstillinger i USA og i Finland på en censureret udstilling.

- Og så er det rigtig godt for min psyke at være her. Hvis jeg har en rigtig træls dag, hjælper det at komme herned og få det over på et lærred, tilføjer Tina Salling-Poulsen.

Annonce

Hun fortæller, at det var hendes nuværende forlovede, der i sin tid opfordrede hende til at opsøge Bifrost, da han selv havde gode erfaringer som elev på kunstskolen.

- Jeg havde en kraftig depression og tænkte meget over, hvad andre tænkte om mig, så jeg trængte til, at der skulle ske noget andet. Og jeg er fortsat med at være her, for her er ingen stress, der er jo ingenting, man absolut skal nå, siger Tina Salling-Poulsen.

Har ændret syn på kunst

Hun fortæller, at det med kunst overhovedet ikke var noget for hende, før hun begyndte på Bifrost.

I knap otte år har Tina Salling-Poulsen været elev på kunstskolen Bifrost. "Før jeg begyndte her var kunst slet ikke noget for mig", siger hun. Foto: Frank Pedersen

- Nu har jeg fuldstændig ændret syn på kunst, siger hun og smiler igen.

Mandag er Tina Salling-Poulsens ugentlige fridag, men ellers er hun på Bifrost hver dag. Blandt det, hun får ud af at være elev på Bifrost, fremhæver hun særligt, at det er med til at give hende en god dag, hun lærer at finde ud af, hvad kunst er, samt at hun bliver inspireret af de andre elevers kunst og lærernes undervisning.

- Og så har det været godt for min selvtillid at være her. Kunst har åbnet en helt ny verden for mig, jeg er blevet meget mere glad og mere fri, siger Tina Salling-Poulsen.

Annonce
Randers Onsdag

Byggeri skrider planmæssigt frem: Klar med åbningstidspunkt for ny butik i midtbyen

Annonce
Randers Onsdag

Hanne Falk har aldrig drømt om at kunne leve af sin kunst: – Jeg er afhængig af at være en del af et større fællesskab

Annonce
Randers Onsdag

Randrusiansk kunstner er ikke i fare for at løbe tør for kontanter: Jeg laver selv mine penge

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Jonathan blev træt af altid at gå på kompromis i bands: - Jeg er gået solo for at spille den musik, jeg brænder for

Randers Onsdag

1. maj vajer de røde faner frit igen efter corona

Randers Onsdag

Her kommer kommune og butikker med kost og spand

Randers Onsdag

John fører an: Kom og gå med

Randers Onsdag

Gågruppen er meget mere end motion

Randers Onsdag

Randers-klinik sætter priserne ned: Romina har truffet stor beslutning

Annonce