Annonce
Randers Onsdag

Lægevagten er flyttet hjem igen

Lægevagten er tilbage i Akutmodtagelsen på Regionshospitalet Randers. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Lægevagten på Regionshospitalet Randers er vendt tilbage til sine vante omgivelser i Akutmodtagelsen efter i en periode at have holdt til i Blodprøvetagningens lokaler.

For at få frigjort plads til de nye udfordringer, som fulgte i kølvandet på coronapandemiens indtog i Danmark, blev lægevagten 13. marts midlertidigt flyttet til Blodprøvetagningen, som man finder ved sygehusets indgang E.


Lægevagten ligger nu igen sammen med både skadestuen og røntgenafdelingen, som arbejder tæt sammen. Det sparer tid både for personalet og patienterne

Marianne Renberg, oversygeplejerske, Akutmodtagelsen


Nu er den så tilbage i Akutafdelingen, som har indgang fra Skovlyvej, indgang B. Det glæder oversygeplejerske Marianne Renberg, som fortæller, at tilbageflytningen både vil lette arbejdet for personalet og også betyde, at patienterne slipper for at blive sendt rundt på gangene til forskellige undersøgelser.

- Lægevagten ligger nu igen sammen med både skadestuen og røntgenafdelingen, som arbejder tæt sammen. Det sparer tid både for personalet og patienterne, siger Marianne Renberg.

At det har kunnet lade sig gøre at flytte lægevagten tilbage, skyldes blandt andet, at der er lempet lidt på afstandskravene to meter til "én til to meter", men også at antallet af patienter, som opsøger lægevagten er mindre end tidligere. Har man symptomer, som vækker mistanke om covid-19, får man nemlig ikke adgang med sendes til test på et af teststederne.

Det er stadig ikke muligt blot at  møde op. Man skal som hidtil ringe først.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce