Annonce
Randers Onsdag

Lær at skøjte som voksen

Bevæg dig for livet i Randers og Underværket er gået sammen om fire instruktionsdage i sæsonen under overskriften: "Lær af skøjte som voksen." PR-foto
Annonce

Randers: Kan du huske det? Suget i maven og fornemmelsen af frihed ved at stryge henover isen? De fleste af os har prøvet det som barn. Man kan bare ikke huske, hvorfor skøjterne aldrig kom på igen, og pludselig føles det som alt for længe siden.

Men sådan behøver det ikke at være. Bevæg dig for livet i Randers og Underværket i Randers er gået sammen om fire instruktionsdage i sæsonen under overskriften: "Lær at skøjte som voksen."

- Mange er nervøse for at dumme sig, fortæller Ann Thomsen, som er tidligere konkurrenceløber og en af de første på Skøjtebanen Randers, da den åbnede for 17 år siden.

- Det er synd, for børnene er så glade ved at have far og mor med på isen – og alle kan lære at skøjte og holde balancen. Rigtig mange voksne kaster sig ud i at stå på ski og oplever, at der hurtigt sker forandringer, det samme gælder på skøjter, mener Ann Thomsen.

- Efter et par gange kan man holde balancen. Det er bare en succesoplevelse, når man pludselig opdager, at man kan.

Sådan kan du være med

Fire onsdage i den kommende skøjtesæson står frivillige instruktører klar til at guide dig i grundteknikken. Samtidig får du forslag til, hvordan du kan bruge skøjteløbet som et supplement til din normale motionsaktivitet.

Det foregår på Skøjtebanen Randers, Jens Otto Krags Plads, 8900 Randers C. "Lær at skøjte som voksen" foregår fire onsdage i sæsonen kl. 18.30 til 20.00 - den 11. december 2019, 8. januar, 15. januar og 5. februar 2020
Der er 20 pladser, tilmelding foregår efter først til mølle-princippet på: 86438688/
aw@undervaerket.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce