Annonce
Randers Onsdag

Landdistriktspolitik kommer nu i høring

Landdistriktspolitikken handler blandt ander om at gøre det endnu mere attraktivt at bo, leve og arbejde i landdistrikterne i Randers Kommune. PR-foto
Annonce

Randers: Randers Byråd har på mødet 14. januar enstemmigt besluttet at sende et forslag til en ny landdistriktspolitik i høring.

- Hvad skal Randers Kommune arbejde med i de kommende år for at gøre det endnu mere attraktivt at bo, leve og arbejde i landdistrikterne? Det kan du snart komme med dine input til, lyder det fra Randers Kommune.

Forslaget til den ny politik udspringer af byrådets vision "Vi tør gå nye veje" og de seks politiske målsætninger, som knytter sig til visionen. Og indholdet er i høj grad blevet skabt på baggrund af input fra workshops i landsbyerne Øster Tørslev, Hørning og Spentrup. Overordnet set er politikken opdelt i temaerne: Rammer for fællesskaber på landet, rammer for bosætning på landet og samskabelse.

På randers.dk vil der snarest komme informationer om hvordan og hvor længe, det er muligt at afgive høringssvar til landdistriktspolitikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce