Annonce
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Jovist, der skal pænt mange kager til, når en skole skal fejre sin fødselsdag. Foto: Langå Skole
Annonce

Langå: Meget har ændret siden 1970, og det gælder også Langå Skole, hvor elever og lærere i sidste uge har fejret skolens 50 års-jubilæum. Men børn er stadig børn, så skolen har summet ekstra meget af liv i jubilæumsugen.

Eleverne har arbejdet med forskellige dele af skolens historie. Nogen har tilegnet sig viden om, hvordan fagene var dengang i 70’erne, andre har afprøvet nogle af de gamle lege og et hold har kigget ind i Langå Skoles musical historie. En klasse tog tirsdag i sidste uge afsted på cykler for at opleve en snert af “Alternative Skoledage”, hvor hele skolen boede i telte i naturen i en uge, de var dog hjemme på skolen samme eftermiddag igen.

Eleverne har produceret forskellige værker, så man kan nyde de små bidder af Langå Skoles historie, der kommer til udtryk gennem fysiske aktiviteter, udstillinger, dokumentarfilm, hjemmesider og alternative aktiviteter ud af huset. Altsammen for at markere skolens historie.

Elever fra udskolingen arbejder med kunstværkerne, rundt omkring på gangen og i billedkunstlokalet.

Afslutningen på jubilæumsugen blev holdt i de enkelte klasser, hvor skolens ledelse kom ud med kagemand til eleverne, hvor man ønskede hinanden tillykke med skolen og følte sig heldig over, at man lige netop gik på Langå Skole året 2020, hvor ikke alt er som i 70’erne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Årets Randersborger er denne gang et par der har gjort corona-tiden lidt mindre trist for børn og unge i hele landet

Randers Onsdag

Kim Larsen fejres i Pakhuset

Annonce