Annonce
Randers Onsdag

Line vil være selvstændig: Fodterapeut åbner egen klinik i Haslund

Line Brandt har hjemme i Haslund åbnet sin egen klinik som statsautoriseret fodterapeut. Privatfoto
Efter halvandet år som ansat fodterapeut i Aarhus har Line Brandt åbnet sin egen klinik i sit hjem i Haslund ved Randers.

Haslund: Line Brandt, 23 år, er næsten nyuddannet statsautoriseret fodterapeut, og nu har nu netop åbnet sin egen klinik på Lerbakken 10 i Haslund, hvor hun bor.

Hun tager både imod patienter hjemme i klinikken, men kører også gerne ud til patienter, der ikke har mulighed for at komme til klinikken.

- Udebehandling foregår selvfølgelig med mundbind, og jeg overholder alle hygiejnekrav i forhold til corona, understreger Line Brandt.

Hun blev uddannet som statsautoriseret fodterapeut i maj 2019 fra Tradium i Randers og har siden arbejdet på en klinik i Aarhus.

- Men min store drøm har altid været at starte min egen klinik, og i november 2020 åbnede jeg så sin klinikken på Lerbakken i Haslund, fortæller hun.

Foreløbig har hun åbent i klinikken i Haslund hver onsdag, mens hun ugens øvrige dage passer arbejdet i Aarhus, men håbet er, at hun med tiden kan have fuldtidsbeskæftigelse i sin egen klinik.


Men min store drøm har altid været at starte min egen klinik.

Line Brandt, statsautoriseret fodterapeut, Haslund


Line Brandt har valgt at have klinikken hjemme i sit eget hjem, fordi hun føler, at det vil være mest hyggeligt og trygt for patienterne. Hun vil gerne selv disponere over sin tid, så patenterne kan føle sig trygge ved situationen, og hun bruger gerne lidt ekstra tid på en behandling, hvor det er nødvendigt.

Line Brandt var egentlig begyndt på en sosu-uddannelse, men følte ikke, at hun kunne klare presset der.

- Jeg gik ned med stress, fortæller hun. I stedet inspirerede et familiemedlem hende til at søge ind på fodterapeut-uddannelsen, og det viste sig at være det rigtige for Line Brandt.

Hun tilbyder en række forskellige behandlinger til folk, der har problemer med fødderne. Eksempelvis tilbyder hun at udføre laser-behandling, hvor hun har god erfaring med fodvorter, Laser-teknikken kan også afhjælpe hælspore, hele sår og fjerne betændelse i neglefalsen, hvor en patient har nedgroede negle.

- Mine patienter fortæller, at jeg er rolig i mine håndbevægelser, og det giver dem tryghed, når de er i behandling, forklarer Line Brandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce