Annonce
Randers Onsdag

Majken Strand forkæler kunderne i Maak med intimmøde med Instagram-stjerne

Indehaver af Maak i Houmeden, Majken Strand, inviterer til foredrag med Instagram-stjernen Josefine Valentin 13. oktober. Billetterne sælges kun online og man skal være hurtig, for der er kun plads til 85. Foto: Frank Pedersen
Josefine Valentin har mere end 72.000 følgere på Instagram. 13. oktober får 85 af dem mulighed for at møde hende, da Majken Strand har inviteret hende til at holde foredrag i butikken Maak i Houmeden.

Randers: Indehaver af Maak i Houmeden 13, Majken Strand, inviterer jævnligt sine kunder til særarrangementer som eksempelvis modeshow eller morgen-yoga i butikken, hvor der udover selv temaet serveres en anretning samt lægges op til, at deltagerne taler sammen.

- Jeg laver den slags arrangementer dels fordi, jeg gerne vil forkæle kunderne, der støtter min butik og dels fordi jeg gerne vil være med til at skabe et fællesskab blandt kunderne. Et fællesskab som rækker videre end til at være kunde her i butikken, siger Majken Strand.

Hun tilføjer, at det naturligvis også er for at styrke butikken, at hun laver disse arrangementer, hvor langt de fleste er gratis at deltage i.

Annonce

- For mig betyder det bare alt, at jeg har glade kunder og der kræver, at jeg tænker ud af boksen, siger Majken Strand.

- Det er min erfaring, at gode arrangementer og gode relationer til kunderne giver begge parter langt mere værdi end hvis jeg forærer kunderne en rabatkode på 10 procent, fortsætter hun.

Følger på grund af positiv tilgang til livet

Det næste kundearrangement er onsdag 13. oktober, hvor det er lykkedes Majken Strand at få Josefine Valentin til at holde et foredrag i Maak.

Josefine Valentin har mere end 72.000 følgere på sin Instagram-profil. Derudover er hun blandt andet forfatter til bøgerne ’Vilje slår talent’ og ’Hverdagsstrategier’ samt designer af sko og tøj.

- Josefine Valentin er en spændende person, som jeg gennem flere år har fulgt på Instagram, hvor hun skriver meget om positive energier og hvordan man kan være herre over sit eget liv, siger Majken Strand.

- Så selv om jeg har en tøjbutik, er det ikke fordi, hun designer sko og tøj, at jeg følger hende. Jeg følger Josefine Valentin på grund af hendes personlighed og hendes positive tilgange til livet. Det var derfor, jeg tog kontakt til hende på Instagram for at spørge, om hun kunne tænke sig at holde et foredrag i min butik – og fordi jeg bare godt kunne tænke mig, at der sker noget anderledes i Randers, fortsætter hun.

Majken Strand havde ikke den store forhåbning om, at det kunne lade sig gøre dels fordi Josefine Valentin har meldt ud, at hun ikke holder flere foredrag i år og dels fordi, hun normalt holder foredrag på steder, der kan rumme flere hundrede tilhørere - i Maak er der plads til 85.

- Men allerede samme aften ringede hun og fortalte, at hun havde været inde på min instagramprofil og læst om det koncept, jeg har med kundearrangementer og det vil hun gerne støtte op om, fortæller Majken Strand.

Annonce

Billetter sælges kun online

Arrangementet med Josefine Valentin begynder klokken 18 med en let anretning, hvorefter aftenens hovedperson holder foredrag afsluttende med bog-signering.

Billetter til arrangementet sættes til salg på Maaks webshop (www.maak-shop.dk) fra torsdag 23. september klokken 20 efter først-til-mølle-princippet.

- Jeg tror ikke, at billetsalget kan styres telefonisk, derfor har jeg valgt udelukkende at sælge billetter online til dette arrangement, forklarer Majken Strand.

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Orgelkoncert i Langå Kirke

Annonce
Annonce
Randers Onsdag

Ny city-formand: Vi skal have en mere levende midtby

Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kæmpebygning i nordbyen solgt til udenlandsk investor for 110 millioner kroner: Køberen ejer i forvejen flere randrusianske ejendomme

Randers Onsdag

Kom og smag på Danmarks bedste: Fritidsmejerister laver nougatis i gourmet-særklasse - som i de gode gamle dage

Randers Onsdag

Randers midtby har kogt høst, efterår og halloween sammen i en cocktail - resultatet er temmelig (u)hyggeligt

Randers Onsdag

Rema 1000 med kæmpe p-plads kan stå klar til sommer - hvis byggetilladelsen altså når igennem kommunens travle afdeling

Randers Onsdag

Houmedens guldsmed går på pension som 80-årig: - Nu skal jeg giftes, og så flytter vi til Thailand

Randers Onsdag

Det går ad H til i Afghanistan - og det får randrusianerne i traveskoene og til at spytte i indsamlingsbøssen

Randers Onsdag

Heidi rykkede hellere selv en tand ud end hun ville tage til tandlæge

Randers Onsdag

Tandlæge Siw Nielsen bruger samtale og tryghed mod tandlægeskræk

Randers Onsdag

Ledige lokaler lige ned til Randers' nye instagram-venlige lokation: Café eller restaurant vil kræve særtilladelse

Randers Onsdag

Kirsten Marie fik fjernet uheldig skiltning på hundredårig bro i 2019: Nu er skiltene tilbage

Randers Onsdag

Plantorama satser stort i Randers: Vokser med 2200 kvadratmeter under tag

Randers

Mikkel var lærling, men blev én af dem, som Danish Crown-ledelsen ringede til: - Jeg fik en mail om, at jeg havde vundet

Randers Onsdag

Lisabet har forvandlet det tunge i sit liv til at hjælpe andre

Randers Onsdag

Kirstine er Årets frivilligleder i Randers

Randers Onsdag

Benny er vinder af Randers Onsdags Sommerfotokonkurrence

Randers Onsdag

Hørte du også weekendens hovedpinegivende hyletone? Pernille måtte opgive bådovernatningen - den første forklaring holdt ikke vand

Randers Onsdag

René har reddet den svingdør, der har set det hele ske: Nu går byggeriet af lejligheder i gang i den gamle kro

Randers Onsdag

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Randers Onsdag

Teresa knokler 12 timer om dagen for at få ny delikatesseforretning klar til efterårsferien: - Vi skal have sol og varme til Randers

Randers Onsdag

Majken Strand forkæler kunderne i Maak med intimmøde med Instagram-stjerne

Randers Onsdag

Josefine viser vejen til et bedre liv ved at dele sit eget på Instagram

Annonce