Annonce
Randers Onsdag

Mary Hald Laursen har sat Kirketorvets Pølsepavillion til salg

Efter 12 år som indehaver har Mary Hald Laursen sat Kirketorvets Pølsepavilllion til salg. Foto: Frank Pedersen
Efter 12 år som indehaver har Mary Hald Laursen sat Kirketorvets Pølsepavillion til salg, fordi hun vil gå på pension.
Annonce

Randers: Efter 12 år som indehaver af Kirketorvets Pølsepavillion i Randers midtby, er det ved at være slut for Mary Hald Laursen. Hun har nemlig sat pølsepavillionen til salg, da hun i en alder af 66 år mener, at det er tid til at gå på pension efter 50 år på arbejdsmarkedet.

- Jeg har tænkt over det med at gå på pension et stykke tid, og jeg har det rigtig godt med det nu, hvor beslutningen er taget, siger Mary Hald Laursen og tilføjer, at grunden til, at det skal være nu, hun går på pension, er, at hun gerne vil gøre det i en alder, hvor hun stadig kan få noget ud af tiden sammen med sin mand.

- Det er ikke fordi, der er noget specifikt, jeg vil, men min mand og jeg kan godt lide at rejse, så det vil vi gøre noget mere, end der har været tid til tidligere. Der er flere storbyer, vi gerne vil opleve, og så vil vi gerne ned i varmen om vinteren, siger hun og fortsætter:

- Og så er der børn og børnebørn, som vi gerne vil have tid til at nyde noget mere.

Selv om menukortet i Kirketorvets Pølsepavillion er vokset med diverse specialpølser i de 12 år, Mary Hald Laursen har været indehaver, er hendes personlige favorit den klassiske ristede hotdog. "Det er den også hos et flertal af mine kunder," siger hun. Foto: Frank Pedersen
Annonce

Klar til at slå til

Mary Hald Laursen har ikke sat en dato for, hvornår hun skal have overleveret pølsetænger og brødvarmere til en ny indehaver, men hun ser gerne, at det sker så hurtigt som muligt.

- Det bliver lige så snart, der er en, der slår til, og der er allerede et par stykker, der er i spil til at overtage pavillionen, siger hun.

Hvorvidt det, efter 12 år på byens centrale plads ved Sct. Mortens Kirke, har været svært at tage beslutningen om at stoppe, siger Mary Hald Laursen:

- Både og. Selvfølgelig glæder jeg mig til at holde, nu hvor jeg har bestemt mig for det. På den anden side, så har jeg haft mange gode år i pavillionen, hvor jeg udover turisterne om sommeren har mange stamkunder, som betyder, at selv om det er mit arbejde, så har jeg altid hygget mig her i pavillionen.

Annonce

Favoritten er en klassiker

I løbet af de 12 år, Mary Hald Laursen har stået bag disken, er menukortet i Kirketorvets Pølsepavillion vokset, så man, udover klassikere som eksempelvis en ristet med brød eller en fransk hotdog, nu også kan få flere specialpølser, når den hurtige sult skal holdes fra døren.

Selv om de nye pølsevarianter kan synes spændende, så er det alligevel den klassiske ristede hotdog, der er Mary Hald Laursens personlige favorit. Den er i øvrigt også favoritten hos et flertal af kunderne.

- Men det er ikke så tit, jeg snupper en pølse, jeg foretrækker nemlig en rugbrødsmad eller en købe-salat, når jeg er på arbejde, siger hun med et smil.

Hvis du kunne tænke dig at købe Kirketorvets Pølsepavillion, kan Mary Hald Laursen kontaktes på telefonnummer 20703897.

Efter 12 år som indehaver har Mary Hald Laursen sat Kirketorvets Pølsepavilllion til salg. Foto: Frank Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

- Thor er mit hjerteblod

Annonce