Annonce
Randers Onsdag

Masser af børn deltager i Tumlekaravanens fastelavnsfest

614 dagpleje- og vuggestuebørn i Randers deltager i en sjov og aktiv fastelavnsfest med Tumlekaravanen, der har til formål at styrke små børns motorik. Foto: Børneulykkesfonden
”Kan du gætte, hvem jeg er?” synger børnene i Randers, mens de hopper og danser. I disse uger deltager de en i sjov og aktiv fastelavnsfest i det enkelte dagtilbud med Tumlekaravanen, der har til formål at styrke små børns motorik.

RANDERS: Flotte kostumer, fastelavnsboller og en tønde fuld af godter.

Fastelavn er en højtid, som mange børn ser frem til, og det er også et oplagt tema til at sætte gang i en masse leg og bevægelse i dagtilbuddet. Og leg og bevægelse er netop, hvad der er på programmet for 614 dagpleje- og vuggestuebørn i Randers.


Vi vil gerne bidrage til en sjov og aktiv fastelavnsfest for de mindste

Henriette Madsen


I disse uger deltager de i en sjov og aktiv fastelavnsfest i dagtilbuddet med udgangspunkt i et online inspirationshæfte fra bevægelseskonceptet Tumlekaravanen, der er støttet af Nordea-fonden.

Annonce

Inspiration

Formålet med inspirationshæftet er at give dagplejere og pædagogisk personale inspiration og redskaber til at igangsætte bevægelsesaktiviteter, der stimulerer og udvikler børnenes motorik.

En undersøgelse, som Børneulykkesfonden har foretaget blandt dagplejere og pædagoger, ledere og andre ansatte i vuggestuer og private pasningsordninger, viser nemlig, at der er brug for ny inspiration. 73,8 procent svarer, at de gerne vil lave flere bevægelseslege med børnene, men at mangel på tid og inspiration er de primære årsager til, at de forhindres i at gøre det.

- Vi vil gerne bidrage til en sjov og aktiv fastelavnsfest for de mindste, og derfor har vi udarbejdet inspirationshæftet ”Kan du gætte, hvem jeg er?” med idéer til lege og aktiviteter i dagtilbuddet, som er nemme at gå til, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

På landsplan deltager mere end 31.000 dagpleje- og vuggestuebørn i Tumlekaravanen.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Metalsangkor mangler sangere

Randers Onsdag

Coronaramt sangkor fylder 70

Randers Onsdag

Nu vil Gitte nørde endnu mere

Annonce