Annonce
Randers Onsdag

Modebutikken Message er månedens butik i Randers Storcenter

Modebutikken Message i Randers Storcenter er kåret af centrets kunder til deres favoritbutik i oktober her ses ansatte i Message med det synlige bevis på hæderen, fra venstre er det: Camilla Rasmussen, Helena Schiøttz Carlsen og Mette Holst (butikschef). Pr-foto
Kunderne i Randers Storcenter har kåret Message til deres favoritbutik i oktober.
Annonce

Randers: Randers Storcenter vil gerne høre kundernes mening om butikkerne i centret. Derrfor har centret året igennem hver måned bedt kunderne om at kåre månedens butik ved at udfylde stemmesedler, der ligger fremme i butikkerne, ligesom der kan stemmes på Randers Storcenters hjemmeside.

Blandt de afgivne stemmer udtrækkes hver måned en heldig kunde, som vinder et gavekort på 500 kroner til centrets butikker.

I oktober måned blev modebutikken Message kundernes favorit og kunderne skrev blandt andet: ”Hyggelig stemning i butikken, de er hjælpsomme og så er der bare super god energi, fantastisk service, personalet ved hvad der er godt til kunderne, søde ekspedienter, søde smilende og kompetente piger, flotte styles, bedste service, godt udvalg, fedt tøj og søde ekspedienter”.

Annonce

En europæisk succes

Modebutikken Message er en multi-brand koncept butik, som profilerer en vifte af mode med styles til unge kvinder. Message består af 32 multibrandstores, 26 i Danmark og 6 i Norge. Message åbnede den første butik i 1997. I 2003 lancerede de mbyM som et subbrand til Message. Siden hen er mbyM blevet et meget populært brand, ikke kun i Message butikkerne, men også i mere end 500 butikker i Europa. Hos Message finder du både overtøj, trøjer, kjoler, bukser, undertøj, sko og meget mere. Derudover finder du en bred vifte af forskellig slags tilbehør, alt indenfor tidens trends. Message har blandt andet tasker, strømper, smykker og hår accessories. Hos Message er der et bredt udvalg af både danske og internationale mærker blandt andre: mbyM, Rosie & Roses, Global-Funk, Samsøe&Samsøe, Minimum, 5units, Erbs og Just Female.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

- Thor er mit hjerteblod

Annonce