Annonce
Randers Onsdag

"Mord eller guldbryllup" i Harridslev

Det tidligere godsejerpar, Sørine og Wolfgang von Mauerbauer bliver spillet af Majbrit Thybo og Lars Kofod. Privatfoto
Nørhald Musik- og Teaterforening er klar med årets vinterspil i Korshøjskolens festsal.
Annonce

Harridslev: Korshøjskolens festsal i Harridslev lægger sal til Nørhald Musik- og Teaterforenings vinterspil forestilling: "Mord eller Guldbryllup".

I forestillingen har et ældre senilt ægtepar- de tidligere godsejere Sørine og Wolfgang von Mauerbauer - set sig nødsaget til at flytte, da krisen kradser. De har dog medbragt deres butler, kaldet James, som det meste af tiden opholder sig i et skab.

Peter - alias James - er Grethes elsker. Grethe er gift med Niels og datter af Hans og Gerda Schmidt, der ikke medvirker i forestillingen, men havner på scenen alligevel, da de har valgt at fejre guldbryllup på landet.

Kriminalassistent Willy Jensen er på jagt efter et lig, som han efter et anonymt tip mener befinder sig i godsejerens skab. Men liget har von Mauerbauer allerede smidt i åen, eller var det bare en tilfældig indbrudstyv, for Peter stod jo også i skabet?

Er der virkelig begået et mord, eller er vi alle bare inviteret til guldbryllup?

"Mord eller guldbryllup" spilles fredag 21. februar klokken 19.30 og lørdag 22. februar klokken 19. Billetter kan købes ved indgangen og der kan betales med kontanter eller via mobilpay.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce