Annonce
Randers Onsdag

Når én kunde forlader Djurslands Bank, kommer fire nye til

Djurslands Bank har haft en stabil kundevækst af privatkunder året igennem, hvilket bankdirektør Lars Møller Kristensen er meget tilfreds med. PR-foto
Djurslands Bank glæder sig over et år med en meget tilfredsstillende kundetilgang. For hver privatkunde, der vælger at forlade banken, kommer fire nye kunder til. Bankdirektør Lars Møller Kristensen fremhæver, at mange kunder foretrækker mindre banker.
Annonce

Grenaa: Året nærmer sig sin afslutning, og alt tyder på, at Djurslands Bank når det antal nye kunder, der blev budgetteret med fra starten af året. Tilbage i maj måned bød banken velkommen til privatkunde nummer 50.000, og kundetilgangen fortsætter.

- Jeg er meget tilfreds med udviklingen i 2019. Når én privatkunde vælger at forlade banken – for det sker jo desværre også – så får vi til gengæld fire nye kunder. Det er en statistik, som jeg er utrolig stolt over, siger bankdirektør Lars Møller Kristensen fra Djurslands Bank.

Bankdirektøren roser samtidig sine medarbejdere for at være årsagen til det flotte resultat.

Djurslands Bank har valgt en strategi, som handler om at have en proaktiv tilgang i forhold til kunderne.

Annonce

Mange ønsker en mindre bank

- Den tillid, som vores kunder viser os, værner vi meget om – og vi ser det som vores vigtigste opgave at forfølge de forbedringer, som kan gøre en forskel for den enkeltes økonomi. Vi tror på, at ved at være tæt på vores kunder – ikke kun geografisk – så gør vi en forskel for den enkelte, siger Lars Møller Kristensen.

Han fremhæver en stor kundemåling af danske bankkunder, som Voxmeter foretog i 2018, som viste, at mange danskerne foretrækker en mindre bank og gerne i det lokalområde, hvor de bor.

- Den tendens kan vi fortsat nikke genkendende til, siger Lars Møller Kristensen.

Djurslands Bank har filialer på Djursland, i Aarhus-området og i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce