Annonce
Randers Onsdag

Nørhave åbner ny frisørsalon i eget navn på Gl. Hobrovej

Maria Louise Nørhave beskriver sin salon som hyggelig med en rolig atmosfære, hvor kunderne kan slappe af. "Nørhave er en salon for hele familien, hvor både kvinder, mænd og børn kan blive klippet og få sat håret," siger hun. Foto: Frank Pedersen
Frisør Maria Louise Nørhave har åbnet sin salon Nørhave på Gl. Hobrovej 59.
Annonce

Randers: Frisør Maria Louise Nørhave har åbnet salonen Nørhave på adressen Gl. Hobrovej 59.

At det netop er på Gl. Hobrovej, Maria Louise Nørhave har valgt at åbne sin salon, er ikke tilfældigt. Hun bor i området, og efter at hun flere gange havde cyklet forbi det tomme butikslokale, tog hun kontakt til udlejeren for at se nærmere på stedet, og blot et par dage efter tog hun beslutningen om, at det var her, og at det var nu, hun skulle udleve drømmen om at skabe sin egen salon.

- Det er et dejligt roligt område. Faktisk kan jeg godt lide at være væk fra centrum, og da jeg altid har benyttet mig af, at mine kunder skal bestille tid, savner jeg ikke de kunder, der kommer ind fra gaden, forklarer hun.

Maria Louise Nørhave tilføjer, at Gl. Hobrovej er en god placering for en frisørsalon, da der er gratis parkering lige udenfor døren.

- Og så er det let at komme hertil for dem, der kommer nordfra som eksempelvis de kunder, der kender mig fra min tid som ansat hos en frisør i Hobro, siger hun og tilføjer, at hun siden, hun blev udlært frisør i 2016, også har været ansat hos frisører i Randers.

- Flere af de kunder, jeg havde dengang, er nu blevet mine kunder igen, så det er ligesom at være kommet hjem igen.

Frisør Nørhave

Indehaver: Maria Louise Nørhave, 26 år.

Adresse: Gl. Hobrovej 59.

Åbningstider: Mandag lukket. Tirsdag, onsdag og fredag klokken 8-17. Torsdag klokken 12-20. Lørdage i ulige uger klokken 8-13.

Telefon: 42655687

Hjemmeside: www.noerhavefrisoer.dk

Annonce

En salon for hele familien

Maria Louise Nørhave beskriver sin salon som hyggelig med en rolig atmosfære, hvor kunderne kan slappe af.

- Nørhave er en salon for hele familien, hvor både kvinder, mænd og børn kan blive klippet og få sat håret, siger hun.

Uanset hvem, der sætter sig i stolen, understreger Maria Louise Nørhave, at hun altid er perfektionistisk og grundig i arbejdet med kunden, hvad enten det drejer sig om klip, farve eller opsætning.

- Desuden kan jeg godt lide at være kreativ, så jeg gør meget for at følge med i tidens tendenser og udvikle mig indenfor mit fag, fortsætter hun.

Annonce

Kvalitet er vigtigere end bæredygtighed

Selv om der i de seneste år også indenfor frisørbranchen er flere og flere mærker og produkter, der slår sig op på at være økologiske og bæredygtige, var det ikke det, der havde højeste prioritet, da Maria Louise Nørhave skulle finde ud af, hvilket mærke hun ville bruge i sin salon.

- For mig er kvaliteten det vigtigste, og derfor har jeg valgt at bruge Wellas produkter, fordi det er min erfaring, at det er det mærke, der giver de flotteste resultater, pointerer hun.

Maria Louise Nørhave har åbnet salonen Nørhave på adressen Gl. Hobrovej 59. Foto: Frank Pedersen
Annonce

Har altid villet være frisør

Maria Louise Nørhave fortæller, at som barn var der 100 forskellige ting, hun drømte om at blive, men at det altid var kombineret med at være frisør.

- Det var det med kreativitet og at omgås med mennesker, der virkede tillokkende - og sådan har jeg det stadig.

- Desuden har jeg som frisør altid glade og positive kunder, når de går ud af salonen. Det er noget af det, jeg elsker mest ved mit fag, siger hun og tilføjer, at hun som barn brugte mange timer med at style, lægge makeup og sætte hår foran spejlet, men hun har aldrig klippet sig selv.

- Det har jeg altid overladt til en professionel, siger hun og smiler.

Annonce

Alene i salonen

Maria Louise Nørhave har som ansat i forskellige saloner været vant til at have kollegaer, men umiddelbart har hun ingen planer om at ansætte en frisør i sin salon.

- Jeg har haft det godt med de kollegaer, jeg har haft, men som person har jeg det godt med kun at være mig selv og med de mange trofaste kunder, jeg har, føler jeg ikke, at jeg er alene på arbejdet, siger hun og tilføjer:

- Men man skal jo aldrig sige aldrig, så hvis det bliver nødvendigt, kan det godt være, at jeg ansætter en.

Ud over at være uddannet frisør har Maria Louise Nørhave også taget uddannelsen til negletekniker, men om det bliver noget, hun kommer til at tilbyde i sin salon, har hun ikke besluttet sig for endnu.

- Det er frisørfaget, der står mit hjerte nærmest, men måske gør jeg det på sigt i kælderen, som hører med til lejemålet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce