Annonce
Randers Onsdag

Name It i Randers Storcenter genåbner som en helt ny butik

Det er en helt ny udgave af børnetøjsbutikken Name It i Randers Storcenter, der møder kunderne efter genåbningen af centret. Pr-foto
Det er en toptunet lys og nyindrettet udgave af børnetøjsbutikken Name It, der genåbner i Randers Storcenter onsdag 21. april.

Randers: Mens Randers Storcenter har ventet på genåbning, er tiden brugt på shine centret op - også i flere af butikkerne.

En af dem er børnetøjsbutikken Name It, der har fået det helt store tur. Alt har været ude og nyt er bygget op helt fra bunden af.

Nu fremstår lokalet som stort og lyst med moderne interiør. Butikken er blevet opdelt mellem kategorierne, så man ikke er i tvivl, når man går fra eksempelvis kids til mini. Personalet har lagt de sidste nye varer er nu på hylderne, og er nu klar til at møde kunderne til genåbningen.

Annonce

Genåbner med nye mærker

I en pressemeddelelse skriver Name It, at kunderne gennem længere tid har efterspurgt de to mærker Lil´ Atelier og LMTD i butikken. De to mærker har derfor nu fundet vej til hylderne samtidig med den store opdatering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Kendt brødregade-butik er flyttet: De 25 meter gør en verden til forskel

Randers Onsdag

Grøn Koncert trækker stikket

Randers Onsdag

Nyt liv i grillen på Viborgvej: Musses Madhjørne sælger både friturestegte fritter og keto-burgere

Randers Onsdag

Håndsrækning til detailhandlen og spisesteder fra lokale erhverv: Få 100 kroner i rabat når du køber et Randers City gavekort

Annonce