Annonce
Randers Onsdag

Naturcamp for børn på Nordre Fælled

Børnene fra Jennumparkens fritidshjem kom tæt på naturen, da Bysekretariatet inviterede til naturcamp på Nordre Fælled. Privatfoto
Annonce

RANDERS: Børnene fra Jennumparkens Fritidshjem deltog i uge 27 i en naturcamp på Nordre Fælled arrangeret af Bysekretariatet.

Claire Nancy Nielsen og Mia Breinhild Nielsen fra Bysekretariatet havde arrangeret et alsidigt naturprogram, hvor frivillige fra ”Natur og Ungdom Randers” og Legepatruljen også hjalp til.

Mandag  foregik ved Myretuen, hvor børnene fik et indblik i insekternes verden. De lavede insekthoteller og afholdt insektvæddeløb. Der blev også lavet snacks som lignede insekter. Derefter var der jagt på de fem store på Nordre Fælled - kvæg, rådyr, ræv, hare og hund.

Tirsdag foregik ved BiStaden, hvor børnene startede med legen ”Kram et træ”. Så var der snitteværksted, hvor der kunne laves snobrødspind, som senere skulle bruges med dej på ved bålet.Derefter blev der spillet bladbanko, og til slut pyntede børnene træer med lerdyr.

Onsdag  startede ved Myretuen, hvor der var arrangeret regndans. Senere gik turen til Baileyssøen, hvor børnene hyggede sig med waders og net, lavede både af bark og sluttede af med vanddyrslæring

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Fond redder midtbyens sjæl

Randers Onsdag

Ny donation til HIKC

Annonce