Annonce
Randers Onsdag

Nedbrændt klinik for fysioterapi genopstår i nye lokaler

Skolevej Fysioterapi genopstår som Vesterport Fysioterapi på Jernbanegade 27. Samtidig har Elly Larsen, der har drevet klinikken siden 1987, fået ny makker i Christian Hagensen, 40. I løbet af 2020 bliver Christian ny ejer af klinikken. PR-foto
Annonce

Randers: Klinikken på Skolevej, som udbrændte totalt i begyndelsen af 2019, genåbner nu i Jernbanegade 27 og skifter navn til Vesterport Fysioterapi.

Elly Larsen, som har drevet klinikken siden 1987, er klar til at gennemføre et generationsskifte.

I begyndelsen af året nedbrændte hendes klinik gennem flere end 30 år. Siden er det blevet klart, at klinikken ikke kan genetableres i de tidligere lokaler.

Klinikken genåbner nu i DSB’s tidligere godsbanegård i Jernbanegade 27. Her er lokalerne i gang med at gennemgå en større renovering.

Annonce

Ny makker

- Selv om det har været vemodigt at sige farvel til Skolevej, er jeg alligevel sikker på, at jeg bliver glad for den nye beliggenhed og de flotte lokaler, siger Elly Larsen.

Samtidig med flytningen har Elly Larsen fået en ny makker på klinikken. Det er 40-årige Christian Hagensen, som er kendt fra en anden af byens klinikker for fysioterapi. Det nye makkerpar har aftalt at gennemføre et generationsskifte i løbet 2020, så Christian Hagensen bliver den nye ejer. Christian Hagensen, der er idrætsfysioterapeut og specialiseret i ultralydsscanning, ser frem til at blive herre i eget hus.

- Jeg har ambitioner om sammen med Elly at genskabe og videreudvikle en hyggelig klinik med højt fagligt niveau. Elly har mange gode år tilbage på arbejdsmarkedet, og hun bliver på klinikken, så længe hun vil, og behandler både nye patienter og de faste, som hun har haft igennem mange år, siger Christian Hagensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Annette hjælper dyr i nød

Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce