Annonce
Randers Onsdag

Norddjurs-virksomhed rykker til Randers: - Vi ville helst være blevet i kommunen

AE Maskiner, ejet af Anders Ebbesen, rykker fra Ørsted til Paderup, da virksomheden er vokset ud af sine nuværende lokaler. Anders Ebbesen ville dog helst være blevet i Norddjurs Kommune, men har med egne ord "haft bøvl med kommunen". Privatfoto: AE Maskiner
AE Maskiner er vokset ud af lokalerne i Ørsted. Virksomheden rykker nu til Randers, men ville helst have haft muligheden for at være blevet i Norddjurs Kommune.
Annonce

Ørsted/Paderup: Lokationen hedder stadig Toldbodgyde i Ørsted, men ikke meget længere. Senest til august skifter AE Maskiner nemlig adressen i Ørsted ud med en adresse på Bronzevej i Paderup - nærmere bestemt HCP Maskincenter.

Baggrunden for flytningen er god. Det går så godt i Norddjurs-virksomheden, at den er vokset ud af sine nuværende lokaler.

- Det godt rigtig godt, og vi gerne fremtidssikre virksomheden, og derfor har vi brug for mere plads, siger Anders Ebbesen, ejer af AE Maskiner.

Virksomheden blev grundlagt i 2010, men dengang var lokationen den lille landejendom i Holbæk, hvor Anders Ebbesen boede. Allerede i november 2011 rykkede han dog ind på den nuværende adresse på Toldbodgyde.

Selv om Anders Ebbesen er en beskeden mand, der ikke er meget for at rose sig selv, så mener han, at en af grundene til virksomhedens succes skal findes i medarbejderstaben.

- Jeg har været god til at få de dygtige medarbejdere, siger han.

Der er 25 medarbejdere i virksomheden i Ørsted, men AE Maskiner har netop ansat hele det nuværende HCP værkstedspersonale med start til august, når virksomheden rykker til Paderup, og så kommer man op på at have 32 medarbejdere.

Annonce

Service før salg

AE Maskiner både sælger og servicerer maskiner, men med hovedvægten lagt på servicedelen, og det er ifølge Anders Ebbesen også en del af forklaringen på virksomhedens succes.

- De fleste steder er det salget, der driver servicen, men vi har valgt at gøre det omvendt og have servicedelen i fokus, siger han og uddyber:

- Mange taler om, hvad det koster at have maskinerne kørende, men det handler mere om, hvad det koster at have maskinerne til at holde stille. Det handler at holde "nedetiden" minimal.

I de første år var salget af maskiner ikke en stor del af virksomheden .

- Der har hele tiden været lidt salg, men det var først i 2016, at vi begyndte mere med det, og i 2018 ansatte vi en sælger, siger Anders Ebbesen.

Det er primært nye maskiner af mærket Volvo, som AE Maskiner sælger, og virksomheden importerer selv maskinerne.

- Det betyder også, at vi kan sælge dem billigere, siger Anders Ebbesen.

Annonce

Synligheden er vigtig

Med flytningen til Paderup kommer AE Maskiner at ligge tættere på motorvejen, hvilket giver en lettere adgang for kunder længere væk fra. Men samtidig kommer virksomheden længere væk fra de lokale kunder i Norddjurs Kommune, og det har været an af bekymringerne i forbindelse med flytningen, fortæller Anders Ebbesen.

- Det har været en stor bekymring, om vi ville miste kunder på det her, men vi har lokale montører, som kører ud med vores servicevogne, så derfor kommer kunderne ikke til at mærke den store forskel, siger han.

AE Maskiner har med tiden fået fyldt pladsen på Toldbodgyde i Ørsted godt ud. Privatfoto: AE Maskiner

Stod det til Anders Ebbesen, så ville han dog helst været blevet i Norddjurs Kommune.

- Vi ville gerne ligge et sted mellem Auning og Randers, for vi vil gerne ses af flest mulige mennesker, siger han og peger på, at Ørsted i den sammenhæng ikke er optimal.

- Det ligger ikke rigtigt på vejen til noget, siger han.

Annonce

Bøvl med kommunen

Anders Ebbesen har haft kig på grunde i Norddjurs Kommune, blandt andet i Fausing, men er ikke kommet i mål med det.

- Der har været bøvl med Norddjurs Kommune, ingen tvivl om det, siger han.

"Bøvlet" handler blandt andet om lokalplaner, der skulle laves om, fortæller Anders Ebbesen, men understreger, at han ikke er interesseret i mudderkastning. Han har netop været til et møde, som Norddjurs Kommune indkaldte til.

- Vi har lige haft et møde, fordi kommunen gerne ville vide, hvorfor jeg flytter. Vi har talt om, hvad der er gået galt, så der bliver taget action på tingene fremadrettet i Norddjurs Kommune. Så håber jeg, at andre kan få gavn af det, for det er jo for sent for mig, siger Anders Ebbesen.

AE Maskiner flytter ud i HCP Maskincenter på Bronzevej i Paderup. Foto: HCP Maskincenter

AE Maskiner overtager lokalerne hos HCP Maskincenter 1. juli og er senest 3. august klar til at tage imod kunder på den ny adresse. Der vil frem til august stadig være åbent på adressen i Ørsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce