Annonce
Randers Onsdag

Nordisk Film Biografer donerer overskudsslik

Frivillige har kørt rundt til størstedelen af Nordisk Film Biografer landet over for at hente overskudsslik, der fra tirsdag 23. juni bliver sat til salg i Wefood-butikkerne. Foto: Kristian Skårhøj/Folkekirkens Nødhjælp
Annonce

RANDERS: 12. marts lukkede alle Nordisk Film Biografer ned på grund af corona-pandemien, og først de seneste uger er kædens 23 biografer begyndt at åbne igen. I næsten tre måneder har der således været lukket for de mange biografgæster, som ellers ville forsyne sig med slik og lækkerier inden turen i biografmørket.

Mange af Nordisk Films biografer er derfor brændt inde med slik, som har overskredet sidste salgsdato og skulle kasseres. Men i stedet for at smide overskudsslikket ud har Nordisk Film Biografer doneret det til Wefood-butikkerne, der er drevet af Folkekirkens Nødhjælp.

Wefood har supermarkeder i København og Aarhus og er Danmarks første supermarked, der sælger overskudsmad og overskudsvarer og dermed reducerer madspild.

Wefood sælger varer med beskadiget emballage, forkert mærkning og overskredet dato for holdbarhed, som ellers ville være blevet smidt ud. Butikkerne er drevet af frivillige, og alt overskud går til mennesker i nød.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce