Annonce
Randers Onsdag

Nu er det afgjort. Ingen revy i Randers i år

Randerspigen Rikke Buch Bendtsen stod ellers på revyholdet til den 12. revy i Pakhuset. Hun kommer ligesom resten af teamet ikke på scenen i Pakhuset dette efterår. Arkivfoto.
Med de restriktioner, der gælder for vores etablissement, kan vi ikke gennemføre Randers Revyen i år, beklager manden bag, Hans Christian Møller, Restaurant Pakhuset.
Annonce

Randers: Der er foråret og sommeren over blevet talt på knapper i Restaurant Pakhuset. Får vi mulighed for at sætte en revy op i år, eller får vi ikke?

Men statsminister Mette Frederiksen gjorde på sit pressemøde i lørdags sagen klar for revyens økonomiske bagmand,  Hans Christian Møller, der driver etablissementet på havnen.

For der blev ikke givet lempelser til afstandskravet til diskoteker og natklubber, som Pakhuset sidestilles med.


Det kan økonomisk ikke lade sig gøre. Onsdag vil der komme en mail rundt til de kunder, der havde sikret sig billet til sensommerens 12. revy i Randers.

Hans Christian Møller, Pakhuset


- Derfor ligger det nu helt fast. Vi laver ikke nogen revy i år. Det er håbløst med de afstandskrav at gennemføre, understreger Hans Christian Møller, der kun må have 150 gæster inde til en forestilling, mod normalt 266.

- Det kan økonomisk ikke lade sig gøre, siger han og gør opmærksom på, at der onsdag vil komme en mail rundt til de kunder, der havde sikret sig billet til sensommerens 12. revy i Randers.

De får valget mellem at få deres penge retur eller at skubbe bestillingen til 2021. Til den tid håber den lokale revykøbmand, at tiderne har ændret sig.

- På et eller andet tidspunkt må den corona da få en ende, håber Møller, der står med godt 1.000 kvadratmeter tomme lokaler, hvor der ikke er linet op til fest, som det plejer.

Skuespilleren Lone Rødbroe får i år ikke mulighed for at boltre sig på scenen i Pakhuset, som hun har gjort pænt mange gange i de 11 år, Randers Revyen har eksisteret. Arkivfoto: Bo Amstrup

Til gengæld skal lokalerne vedligeholdes. Men de tjener nærmest ingen penge lige nu. Forleden var der et musikarrangement med 75 mennesker, hvor sangeren Morten Simonsen og morfar, musiker Martin Pedersen, optrådte. Men ellers sker der ikke meget i Pakhuset.

Annonce

Aldrig prøvet det før

Det tidlige efterår plejer ellers at stå i revyens tegn i huset på havnen. Premieren var fastsat til 4. september, og revyen skulle efter planen køre frem til 2. oktober.

Men sådan bliver det hermed ikke i år, hvor der er sendt afbud til skuespillerteamet - bestående af Karsten Jansfort, Lone Rødbroe, Rikke Buch Bendtsen og John Batz.

Hans Christian Møller siger, at han aldrig har prøvet at stå i den mærkelige situation, at den ene del af hans virksomhed, revy-delen, er totalt lukket ned, mens han efter corona-nedlukning har fået sin catering-virksomhed til at køre på et fornuftigt plan igen.

- Det har jeg simpelthen aldrig prøvet før. Det er en mærkelig oplevelse. Og jeg er ked af, at vi ikke kan gennemføre revyen i år. For den er jo blevet en del af byens underholdning, når sommeren går på hæld.

Med en kuldsejlet revy ser Hans Christian Møller så frem mod efterårssæsonens travle måneder, hvor der står julefrokoster på menuen. Sædvanligvis er det arrangementer med højt humør, musik og bægerklang.

Men her og nu gælder det mailen til de revy-kunder, der nåede at bestille billet, inden landet 9. marts blev lukket ned. Efter den dato solgte revyen praktisk talt ingen billetter, og alt har stået i uvishedens tegn. Det er slut nu. Det er Randers Revyen 2020 også. Før den begyndte. Og det samme er resten af revy-Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce