Annonce
Randers Onsdag

Ny butik har endelig slået dørene op i Randers Storcenter: Coronakrisen udskød åbningen

Lisette Nielsen, der er butiksansvarlig i Vibholm Guld og Sølv, er lettet over, at det endelig er muligt at åbne butikken. Foto: Annelene Petersen
Genåbningen af storcentret bød også på åbningen af en ny smykkebutik.
Annonce

Randers: Tilbage i marts gik Lisette Nielsen og hendes ansatte og gjorde klar til at åbne den nye butik Vibholm Guld og Sølv i Randers Storcenter. Der skulle have været stor åbningsfest fredag 13. marts, men det satte statsministerens historiske pressemøde om aftenen 11. marts som bekendt en stopper for.

- Alt blev jo lukket ned om torsdagen. Altså dagen inden, vi skulle have holdt åbningsfest. Vi gik og gjorde klar, da beskeden kom - det var vi selvfølgelig ærgerlige over, fastslår Lisette Nielsen, der er butiksansvarlig.

De sidste to måneder har hun gået derhjemme i uvished og spekuleret på, hvornår hun mon ville få mulighed for at åbne.

- Det var en mærkelig tid. Jeg havde jo regnet med, at vi ville være i fuld sving på det tidspunkt, men i stedet gik jeg bare rundt derhjemme og vidste intet om, hvad der ville ske, og hvor længe vi skulle holde lukket, fortæller hun.

Annonce

Forventer rolig start

Mandag 11. maj genåbnede Randers Storcenter, og dermed kunne Lisette Nielsen endelig slå dørene op til den nye butik efter en særdeles hård start.

- Vi har noget, vi skal have indhentet. Men jeg er utrolig glad for, at vi nu kan åbne, og jeg forventer, at vi får en stille og rolig start, fortæller hun og tilføjer, at den store åbningsfest er udskudt på ubestemt tid.

Annonce

Del af en kæde

Vibholm Guld og Sølv er en del af en større kæde, hvor indehaveren Tenna Vibholm åbnede sin første butik i Aarhus for 12 år siden.

Siden da er det gået stærkt. Vibholm Guld og Sølv er blevet landsdækkende, og det er butik nummer 23, der nu er åbnet i Randers Storcenter.

- Udover at forhandle de klassiske smykker, vi alle kender fra guldsmedene, forhandler vi også de mere modeprægede smykkebrands, som dem man oftest kun finder i modebutikkerne, siger Tenna Vibholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers Onsdag

Langå Skole fejrede sit jubilæum

Annonce